AcasăSPORTSerena a infulecat o pizza, iar Venus o jucatoare din Kazahstan

Serena a infulecat o pizza, iar Venus o jucatoare din Kazahstan

Venus a terminat cu Voskoboeva in fix 60 de minute

Desi avea programat astazi meciul inaugural de la Australian Open, Serena Williams si-a luat la pret de matineu prima adversara, pe romanca Edina Gallovits, americanca sistandu-si sesiunile de antrenamente.

Venus a terminat cu Voskoboeva in fix 60 de minute

Incurajata de antrenorul si iubitul ei, Patrick Mouratoglou, Serena Williams a pus mare pret pe relaxare, semn ca americanca are suficient de multa incredere in fortele proprii inaintea unei competitii de o asemenea anvergura. Ba chiar, lipsa de miscare a fost completata ieri cu un meniu nu tocmai potrivit pentru un sportiv de performanta.

In tribuna, alaturi de iubitul Mouratoglou, Serena a mancat pizza, nu seminte

Prezenta in tribunele Hisense Arena, pentru a-si incuraja sora, pe Venus Williams, Serena s-a indopat la greu cu cateva bucati consistente de pizza si a impartit cu Mouratoglou mai multe sticle de Coca-Cola. Norocul americancei a fost ca Venus s-a descotorosit rapid de adversara (6-1, 6-0 cu Galina Voskoboeva, din Kazahstan), ca altfel Serena era in stare sa produca o paguba semnificativa firmei de catering care alimenteaza competitia de la Melbourne.

Ca intotdeauna, fetele!

Romania a avut cinci reprezentanti in meciurile disputate ieri, in prima zi de la Australian Open, dar bilantul este unul negativ: doua victorii si trei infrangeri. Cum ne-am obisnuit in ultimii ani, fetele au salvat onoarea, Sorana Cirstea si Irina Begu reusind sa se califice in turul secund. Prima, cotata drept favorita numarul 27, a trecut, cu 6-4, 6-2 de Coco Vandeweghe (SUA), in timp ce Irina s-a impus cu acelasi rezultat impotriva olandezei Arantxa Rus. Daca pentru Sorana urmeaza un meci cu cvasianonima Kristina Pliskova (Cehia), Irina va avea o misiune mult mai dificila, urmand a da piept cu poloneza Agnieska Radwanska (favorita numarul 4). Au parasit deja competitia Alexandra Cadantu (6-2, 3-6, 2-6 cu britanica Heather Watson), Adrian Ungur (4-6, 4-6, 2-6 cu rusul Evgheny Donskoy) si Victor Hanescu (7-6, 3-6, 1-6, 3-6 cu japonezul Kei Nishikori).

Favoritii s-au temut de canicula

Programati sa joace in sesiunea de dimineata, Maria Sarapova si Novak Djokovic au calcat pe acceleratie si si-au impus rapid pentru a evita caldura sufocanta care se instaleaza in jurul pranzului la Melbourne. „Nole”, campionul en-titre, l-a invins pe francezul Paul Henri Mathieu cu 6-2, 6-4, 7-5, in 102 minute, in timp ce Maria Sarapova a executat-o pe compatrioata sa, Olga Puchkova, in 55 de minute, scor 6-0, 6-0. Din turul al doilea, Sarapova, care la acest turneu a inaugurat o pereche de adidasi personalizati, va beneficia si de aportul unui sustinator de lux. Grigor Dimitrov, noul ei iubit, a rezistat doar 106 minute in fata francezului Julien Benneteau, jucator care l-a invins cu 6-4, 6-2, 6-4.

author avatar
Cristi Ionita
164 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger