AcasăSPORTSemifinala razboi in Giulesti

Semifinala razboi in Giulesti

Jucatori de la ambele echipe cazuti in careul portarului Coman

Muntenegreanul Vladimir Bozovic a fost facut KO de internationalul Paul Papp, la un duel aerian petrecut chiar in dreptul „feministelor” de la T2. Incidente si finalul partidei, cu antrenorul Razvan Lucescu in prim plan.

Jucatori de la ambele echipe cazuti in careul portarului Coman

Victoria cu 3-2 a Rapidului a fost obtinuta dupa mult sange. In minutul 35, la un duel aerian, Vladimir Bozovic si Paul Papp s-au lovit reciproc, fundasul rapidist alegandu-se cu capul spart. Nevoie de bandaj a avut si aparatorul vasluian, ambii jucatori mergand la spital, dupa meci, pentru controale amanuntite.

Rapidistul Vladimir Bozovic a jucat o buna bucata din timp cu capul bandajat

Daca la faza eliminarii brazilianului Adailton (minutul 90) au existat doar cateva imbranceli pe teren, finalul partidei a declansat infernul la vestiare.

Si jucatorul Vasluiului, Paul Papp, si-a spart capul in Giulesti

Nervii antrenorului Razvan Lucescu au cedat, tehnicianul „alb-visiniilor” injurandu-se ca la usa cortului cu Ciprian Petre, fostul sau „secund” de la Rapid si actualul translator al portughezului Augusto Inacio.

Rapidistii vocifereaza dupa faultul comis asupra lui Oros

In meleul creat s-au „impartit” amenintari si injuraturi, fotbalisti de la ambele echipe fiind implicati in acest scandal.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
203 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger