AcasăSPORTSelectionerul Turciei pregateste cu usile inchise duelul cu Romania

Selectionerul Turciei pregateste cu usile inchise duelul cu Romania

Luni dupa-amiaza a fost singurul antrenament deschis al selectionatei Turciei

La primul antrenament al turcilor inainte de intalnirea cu reprezentativa Romaniei, tehnicianul Abdullah Avci a anuntat ca, pana vineri, ora 20.30, jucatorii sai se vor pregati departe de ochii tuturor.

Luni dupa-amiaza a fost singurul antrenament deschis al selectionatei Turciei

Antrenorul Abdullah Avci a anuntat ca niciun antrenament al selectionatei Turciei nu va mai fi deschis presei sau publicului, decizia sa punand pe jar publicatiile din Istanbul.

Abdullah Avci nu vrea ca rivalul Piturca sa-i afle tactica

La sedinta tehnica de luni au participat doar 12 jucatori: Intergun, Gunok, Yilmaz, Colak, Kaya, Bulut, Gonen, Sahin, Sercan, Erdinc, Torun si Ekici, gazdele tricolorilor lasand impresia ca au un lot decimat. In realitate, ceilalti fotbalisti chemati pentru confruntarea de vineri seara (Arda Turan, Emre, Topal, Hamid, Inan, Volkan, Hakan Balta, B.B.Yilmaz sau Korkmaz) au avut o zi in plus de odihna. Selectionerul Turciei ii pregateste lui Victor Piturca cateva surprize si nu vrea ca jurnalistii sa-i desconspire niciun secret.

Minimum 3.000 de fani romani vor fi prezenti la Istanbul

Federatia Romana de Fotbal a anuntat ca, pentru partida de vineri, fanii romani au cumparat nu mai putin de 3.000 de bilete, numarul suporterilor tricolori pe arena „Sükrü Saracoğlu” putand fi chiar mai mare. Grupul de romani care va sosi la Istanbul va avea un sector separat pe impunatoarea arena a gruparii Fenerbahce Istanbul, stadion cu o capacitate de peste 50.509 locuri.

author avatar
Sebastian Stan
132 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger