AcasăSPORTSelectionerul Piturca: "Vreau primul loc in grupa!"

Selectionerul Piturca: „Vreau primul loc in grupa!”

Piturca vrea sa mearga la primul mondial din cariera

Victor Piturca a declarat ca se gandeste doar la victorie in confruntarea cu reprezentaziva Olandei, desi ar fi bun si un rezultat de egalitate. Antrenorul Romaniei tinteste primul loc in Grupa D, pozitie care asigura calificarea directa la Mondialul din 2014.

Piturca vrea sa mearga la primul mondial din cariera

In vreme ce elevii sai s-au codit sa anunte obiectivul echipei, antrenorul tricolorilor si-a luat inima in dinti si a spus lucrurilor pe nume. „Un punct ma va multumi, pentru ca jucam contra Olandei, dar eu vreau victoria. Nu ma gandesc la locul 2, vreau primul loc in grupa! Sper sa incheiem anul cu un punctaj bun”, a anuntat Victor Piturca.

Selectionerul afirma ca Adrian Mutu nu este inca pregatit fizic, lasand un semn de intrebare in privinta titularizarii sale. „Nu este inca la capacitate maxima. Ar fi jucat titular cu Turcia daca ar fi fost bine”, a mai spus tehnicianul echipei nationale, care a tinut sa transmita un mesaj si suporterilor care vor fi prezenti in aceasta seara pe „National Arena”, cerandu-le sa incurajeze echipa pana in minutul 90, indiferent de ceea ce se va intampla pe teren. In alta ordine de idei, trebuie remarcat faptul ca disputele dintre Olanda si Romania, de-a lungul istorie, nu ne aduc multe amintri placute, in cele 11 meciuri jucate batavii avand 7 victorii, 3 remize si o singura infrangere. Dintre toate aceste dueluri, singurele oficiale sunt cu Victor Piturca pe banca: martie 2005 (Romania – Olanda 0-2), iunie 2005 (Olanda – Romania 2-0), martie 2007 (Olanda – Romania 0-0), octombrie 2007 (Romania – Olanda 1-0) si iunie 2008 (Olanda – Romania 2-0).

author avatar
Sebastian Stan
100 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger