AcasăRecomandariSedinta de pregatire cu descarcari electrice in cantonamentul lui Dinamo

Sedinta de pregatire cu descarcari electrice in cantonamentul lui Dinamo

Pare de necrezut, dar in fotbalul romanesc avem si patroni-invatatori, nu doar patroni-antrenori. Este cazul lui Ionut Negoita, care, in cantonamentul de la Saftica, le-a explicat jucatorilor-elevi, la tabla, care este raportul dintre cheltuieli si venituri la Dinamo.

Ionut Negoita

Pe 7 mai, Dinamo si Ceahlaul remizau la Bucuresti, insa nu meciul face subiectul articolului de fata, importante sunt evenimentele petrecute in cantonamentul „cainilor”, in avampremiera duelului. Insotit de presedintele Constantin Anghelache, omul de afaceri Ionut Negoita a dat buzna la Saftica, peste jucatori, pe care i-a convocat de urgenta in sala de sedinte. Fara prea multe cuvinte, fratele primarului Sectorului 3 le-a tinut fotbalistilor o lectie despre sacrificiile financiare pe care este nevoit sa le faca in vederea finantarii clubului. Cu creta in mana, „profesorul” Negoita a scris pe tabla cifra 7. Crezand, probabil, ca epigonul lui Cristi Borcea a-ncurcat Ghencea cu Saftica, dinamovistii au inceput sa maraie cand au asociat cifra 7 cu luna mai. „Ba, atati bani am bagat eu, pana acum, in Dinamo! 7 milioane de euro, mai exact, 7,2 milioane!”, a urlat Negoita, dand, in felul acesta, semnalul atacului: „N-ati facut nimic pana acum pentru mine. Ba, va dau afara pe toti, ca am 30 de jucatori care abia asteapta sa-i chem la Dinamo! Gata, m-am decis, daca nu jucati, afara cu voi, ca eu trebuie sa-mi scot banii investiti! Pai, ce credeti voi, ca am venit aici ca sa pierd bani? Ba, 7 milioane am bagat in Dinamo, 7, ba, ati auzit? Uite, va si scriu pe tabla – 7 mi-li-oa-ne -, ca sa «retineti minte», da?!”. In tot acest timp, dintr-un colt al incaperii, Constantin Anghelache isi privea mandru nepotul ajuns dresor la haita.

Anghelache

La Anghelache, meciul dureaza 100 de minute

Dupa ce i-a facut cu ou si cu otet pe jucatorii lui Cornel Talnar, Ionut Negoita a sunat adunarea pentru trupa cu care venise la Saftica, vreo 25-30 de atarnache de la firmele sale. S-a mers la terenul de antrenament, acolo unde, dupa o scurta dezmortire („pai, ce, sa nu facem si noi strecing”), s-au alcatuit doua echipe si a-nceput miuta. Un meci de fotbal dureaza 90 de minute, dar echipa domnului presedinte Anghelache a jucat 100, pana a marcat golul victoriei. Ca Steaua, pe vremuri!

Sa sfaraie mititeii in baza SRI-ului!

Cum era si firesc, energia pierduta pe terenul de fotbal trebuia recuperata de undeva. A fost gasita la un gratar cu mici, si frigarui, si pastrama, si cotlete, si bere, muuulta bere. Ca-ntre „baeti”. Cheful s-a intins pana la ora 1 noaptea, voia buna dinspre Saftica auzindu-se aproape de Potigrafu. Receptivi la mesajul sefului, dinamovistii au luptat pe viata si pe moarte cu nemtenii: 1-1 scor final!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.041 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger