AcasăSPORTSecretul bulgarilor, facut public: "Moti apara penalty-uri si la antrenamente"

Secretul bulgarilor, facut public: „Moti apara penalty-uri si la antrenamente”

Fundasul roman Cosmin Moti a devenit eroul zilei, dupa ce a aparat doua penalty-uri in confruntarea cu Steaua Bucuresti de miercuri seara, din play-off-ul UEFA Champions League.

Paradele lui Moti au facut inconjurul Planetei si multi nu inteleg cum a fost posibil ca fundasul roman sa aiba o asemenea prestatie ca portar.

Secretul a fost dezvaluit tocmai de Georgi Dermendjiev, antrenorul lui Ludogoret. „La antrenamente luam in calcul inclusiv un asemenea scenariu si mai exersam asemenea faze. Cosmin sta in poarta si la antrenamente si apara penalty-uri. Trebuie sa fim pregatiti pentru orice si ma bucur ca el a raspunz pozitiv inclusiv in meci. A fost un moment psihologic serios si ma bucur ca a avut aceasta experienta”, a declarat Dermendjiev, pentru presa bulgara.

Steaua Bucuresti a pierdut calificarea in grupele UEFA Champions League, dupa ce a pierdut, la lovituri de departajare, returul cu campioana Bulgariei, Ludogoret Razgrad. Eroul meciului a fost fundasul roman Cosmin Moti, de la Ludogoret, care a parat doua penalty-uri. Moti a intrat intre buturi in minutul 118 al partidei, dupa ce Stoianov a fost eliminat intr-un moment in care bulgarii efectuasera deja cele trei schimbari.

author avatar
Cristi Ionita
664 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger