AcasăSPORTSe redeschid portile Arenei Nationale: ISU a emis autorizatia de securitate la...

Se redeschid portile Arenei Nationale: ISU a emis autorizatia de securitate la incendiu!

Dupa mai bine de patru luni si jumatate de cand fusese pus lacatul pe cel mai mare stadion din tara si numeroase discutii iscate de acest subiect, Arena Nationala poate fi redeschidsa.

Asadar, veste buna pentru suporterii nationale de fotbal, dar nu numai! Cel mai incapator stadion din Bucuresti si din Romania va putea gazdui competitii sportive, odata ce va fi redeschis, gratie obtinerii autorizatiei de securitate la incendiu, din directia ISU, mai precis a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Dealul Spirii” Bucuresti-Ilfov.

„Ca urmare a solicitarii de emitere a autorizatiei de securitate la incendiu si a completarii dosarului aferent de catre Primaria Municipiului Bucuresti, cu agrementul tehnic pentru cele doua tipuri de membrane ale acoperisului, specialistii din cadrul institutiei noastre au analizat documentatia acestui obiectiv, actualizata cu modificarile efectuate in ultimii ani si au concluzionat ca in acest moment se indeplinesc conditiile pentru emiterea autorizatiei de securitate la incendiu”, precizeaza reprezentantii ISU Bucuresti-Ilfov.

Odata acordat acest aviz, va fi facut un nou pas inspre redeschiderea lacatului pus pe portile Arenei Nationale, in sensul in care institutia va trimite Primariei Capitalei o instiintare in privinta avizului.

Va reamintim ca Arena Nationala a fost inchisa in noiembrie anul trecut, dupa tragedia din Colectiv, tocmai din cauza faptului ca nu avea aviz ISU, avand in vedere ca acoperisul rabatabil al arenei ar fi fost realizat dintr-un material neomologat la noi in tara.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger