AcasăSPORTSe muta in America?

Se muta in America?

Le stă bine împreună

Simona Halep are un iubit care si-a propus sa se stabileasca in SUA. Machidon si el, Theo este vazut, deja, ca un membru al familiei celei mai bune jucatoare de tenis din lume.

Le stă bine împreună

La 26 de ani, Simona Halep si-a atins obiectivul in cariera: locul 1 WTA, pozitie tot mai autoritar revendicata de jucatoarea din Constanta. Dar nu numai in cariera lucrurile merg excelent, ci si pe plan personal exista o satisfactie uriasa. Simona iubeste si este la randul ei iubita, sentimente ce nu-i pot aduce decat bucurii si impliniri.

De cateva luni, „Halepeno” i-a cazut cu tronc unui tanar machidon pe nume Theo. Intre cei doi se croseteaza acum o frumoasa idila, apropiatii Simonei vorbind inclusiv despre casatorie. Dovada ca Theo are toate sansele sa fie alesul este si relatia excelenta pe care acesta o are cu barbatii din familia Halep, tatal si fratele celei mai bune jucatoare de tenis din lume.

Cu tata socru la munte<br >în hotelul Simonei

Theo provine dintr-o familie foarte respectata in machidonime, si-a facut studiile la Universitatea Romano-Americana, iar mare parte din timp si-l petrece peste Ocean, in State. De altfel, prietenii sai sunt convinsi ca America ii va fi casa in viitorul nu foarte indepartat, Theo vorbind nu o data despre dorinta de a se stabili pe Coasta de Est.

Pana la casatorie, Simona Halep se bucura de cea de-a 23-a saptamana pe care o ocupa in fruntea ierarhie WTA. Constanteanca este in vacanta pana la intalnirea de Fed Cup dintre Romania si Elvetia, programata in perioada 21-22 aprilie, la Cluj-Napoca.

author avatar
Cristina Elvira
578 afisari

1 COMENTARIU

  1. Pariem ca Halep nu va pleca din Romania si nici din Constanta. Daca ginditi altfel nu cunoasteti mentalitatea despre familie la machedoni.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger