AcasăSPORTSe destrama Steaua? MM, in cea mai ingrata situatie

Se destrama Steaua? MM, in cea mai ingrata situatie

Laurentiu Reghecampf a castigat titlul cu Steaua in chiar primul an pe banca echipei

Viitor sumbru nu doar pentru Gigi Becali, arestat in dosarul schimburilor de terenuri cu Armata, ci si pentru clubului Steaua.

Laurentiu Reghecampf a castigat titlul cu Steaua in chiar primul an pe banca echipei

In cea mai ingrata situatie se regaseste managerul Mihai Stoica, a carui viitoare prezenta in club este pusa sub semnul intrebarii o data cu retinerea finantatorului. In fata dusmanilor Teia Sponte, Valeriu Argaseala si Ioan si Victor Becali, Gigi Becali era singurul care-i tinea spatele managerului, insa lucrurile se pot schimba radical in momentul de fata. Cazul antrenorului Laurentiu Reghecampf este unul diferit, tehnicianul nedorind sa mai ramana la echipa si-n sezonul viitor, mai ales dupa ultimele evenimente in care a fost implicat Becali.

Probleme sunt si cu vestiarul, jucatorii fiind neplatiti din luna februarie. In plus, echipa nu are promisa nicio prima pentru castigarea titlului, „doar daca intra in grupele Ligii Campionilor, am sa le dau bani”, anunta Gigi Becali cu cateva zile inainte sa fie incarcerat. In aceste conditii, nu este exclus ca Steaua sa devina o formatie de pluton.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
161 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger