AcasăSPORTScotienii de la Rangers vor sa emigreze in Belgia sau Olanda!

Scotienii de la Rangers vor sa emigreze in Belgia sau Olanda!

Celebra arena "Ibrox Park" gazduieste acum meciuri din liga a patra

Suparat pe decizia federatiei de fotbal, care nu a permis suplimentarea numarului de echipe in primele doua divizii, directorul executiv de la mult incercata grupare Glasgow Rangers a anuntat ca vrea sa mute echipa in alta tara.

Celebra arena "Ibrox Park" gazduieste acum meciuri din liga a patra

Formatia care are in palmares 54 de titluri in prima liga scotiana se simte nedreptatita dupa ce federatia nu a aprobat proiectul privind suplimentarea numarului de echipe participante in primele doua esaloane, fapt care ar fi ajutat Glasgow Rangers sa revina mai repede in Clydesdale Bank Premier League.

Dupa cum se stie, Rangers a fost retrogradata in divizia a patra scotiana, din pricina unor probleme de ordin financiar, dar milioanele de fani ai gruparii de pe „Ibrox Park” nu se impaca nici acum, dupa jumatate de an, cu aceasta dura masura. Trupa lui Ally McCoist va castiga, cu siguranta, campionatul Ligii 4, Rangers avand 17 puncte avans fata de urmaritoarea sa (Queen’s Park), dar proiectul privind suplimentarea echipelor din primele doua esaloane a fost respins de federatie, astfel ca formatia din Glasgow va juca in vara in a treia divizie, nu in a doua, asa cum spera. „Nu e corect! Daca asta e solutia pe care au gasit-o, atunci trebuie sa plecam cat mai repede din fotbalul scotian!”, a declarat directorul executiv Charles Green. O posibila destinatie ar fi campionatul belgian (Jupiler Pro League), dar si cel olabdez (Eredivisie). In urma cu cativa ani, atat Rangers, cat si rivala Celtic au cerut sa joace in Premier League – Anglia, invocand faptul ca in Scotia nu au adversari pe masura, demersul lor fiind refuzat inclusiv de UEFA.

author avatar
Sebastian Stan
103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger