AcasăSPORTScot 1 milion de oameni in strada impotriva Armatei!

Scot 1 milion de oameni in strada impotriva Armatei!

Gigi Becali sare nu doar gardul, ci si calul prin afirmatiile facute in ultima perioada

Perioada petrecuta in inchisoare l-a schimbat pe Gigi Becali. Complet reabilitat, dupa cum au sustinut magistratii care l-au eliberat inainte de termen, latifundiarul atinge un nou nivel al paranoiei: indeamna romanii sa se revolte impotriva Armatei!

Gigi Becali sare nu doar gardul, ci si calul prin afirmatiile facute in ultima perioada

Becali duce razboiul sau personal cu CSA Steaua la faza razvratirii sociale. Viseaza sa scoata in strada un milion de oameni, „o sa ma apuc sa fac publicitate, va fi o manifestatie din toata tara, impotriva Armatei. Voi aduna un milion de suporteri”. Fara sa realizeze gravitatea cuvintelor rostite, Gigi din Pipera este sigur ca romanii vor fi de partea lui si vor pune presiune, prin proteste, pe MApN. Reamintim ca Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit definitiv ca brand-ul „Steaua” si tot ce presupune el este in proprietatea Clubului Sportiv al Armatei. Urmare a hotararii ICCJ, clubul lui Becali si-a schimbat denumirea in FCSB si, mai mult, risca sanctiuni si din partea forurilor fotbalistice superioare. Despre lupta la titlu, Gigi Becali se declara relaxat dupa 2-0 cu Astra Giurgiu: „Deja sunt voci ca Steaua e favorita. Nu mai e niciun dubiu ca avem valoare. Am vazut ca asta e echipa pe care eu mi-o doream Sunt sigur ca vom castiga campionatul si celelalte doua trofee”.

Procurorii cer sa fie audiat din nou in dosarul lui Puiu Popoviciu

Procurorii au cerut, ieri, la termenul de judecata din dosarul omului de afaceri Gabriel Popoviciu ca Gigi Becali sa fie audiat din nou, dupa ce si-a schimbat declaratia in dosar. Avocatii din dosar s-au opus solicitarii DNA, insa judecatorul le-a dat la dispozitie 72 de ore, timp in care sa studieze precizarile pe care finantatorul Stelei le-a facut la sediul DNA in legatura cu schimbarea declaratiilor din dosar. DNA a deschis un dosar penal pe numele lui Gigi Becali, iar saptamana trecuta procurorii i-au adus la cunostinta invinuirile. Acesta este acuzat de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului. Urmatorul termen in dosarul lui Gabriel Popoviciu are loc pe data de 31 martie.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
298 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger