AcasăSPORTSchimbarile lui Piturca seamana cu inlocuirile lui Reghe: iese Tanase, intra Popa!

Schimbarile lui Piturca seamana cu inlocuirile lui Reghe: iese Tanase, intra Popa!

Piturca a ales lotul pentru dubla cu Turcia si Olanda

Selectionerul Romaniei a chemat la lot, pentru partidele cu Turcia si Olanda, nu mai putin de 9 stelisti. Cum Tanase s-a „rupt” in partida cu CFR Cluj, Piturca l-a inlocuit pe acesta cu… Adi Popa.

Piturca a ales lotul pentru dubla cu Turcia si Olanda

Victor Piturca a definitivat lotul cu care vrea sa-i dea gata pe Fatih Terim si van Gaal. La ultima actiune a tricolorilor, in timp ce polemica legata de Sanmartean era in toi, Piturca a anuntat ca mijlocasul Vasluiului nu poate juca la nationala in fata lui Cristi Tanase. In startul meciului Steaua – CFR, Tanase s-a accidentat si a ratat, astfel, convocarea la prima reprezentativa. In aceste conditii, selectionerul a fost nevoit sa caute repede un inlocuitor. „Voi miza pe Adi Popa!”, a anuntat Piturca. Antrenorul a tinut sa explice ca isi doreste foarte mult sa se califice la Mondialul din Brazilia, dar principalul sau obiectiv este prezenta la Euro 2016.

„Eu schimb fata nationalei in doi ani. De aceea am chemat o gramada de pusti, pe care vreau sa-i integrez in angrenajul echipei. Jucatorii in care imi pun sperante mari sunt Chiriches, Maxim sau Grozav. Pe langa ei am chemat si jucatorii valorosi, ca Mutu sau Marica si nu neaparat cei care marcheaza foarte mult”, a mai spus Piturca. Lotul pentru Turcia si Olanda ii cuprinde pe: Tatarusanu, Pantilimon, Bornescu (portari), Luchin, Tamas, Gaman, Gardos, Chiriches, Goian, Grigore, Rat, Latovlevici, Torje, Popa, Pintilii, Cocis, Bourceanu, Lazar, Maxim, Chipciu, Mutu, Stancu, Marica si Grozav (jucatori de camp).

author avatar
Sebastian Stan
88 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger