AcasăSPORTSchimb de replici Dragulescu-Raducan: "ar trebui sa te decizi daca-ti doresti sa...

Schimb de replici Dragulescu-Raducan: „ar trebui sa te decizi daca-ti doresti sa castigi medalia de aur la JO sau notorietate la tv”

Tambalau! Doi gimnasti cunoscuti ai neamului schimba replici pe facebook. Cel care a inceput a fost Marian Dragulescu. Nemultumirea pornea de la taierea indemnizatiei de lot. Fosta campioana Andreea Raducan i-a dat replica, din postura pe care o are incepand de vara trecuta, cea de sefa a Federatiei Romane de Gimnastica. 

„Clubul Steaua si Comitetul olimpic au apreciat performantele mele in 2017, mai putin Federatia de gimnastica, care gaseste tot felul de scuze in loc sa caute solutii pentru a sustine si a motiva pe cel mai bun gimnast al Romaniei pe 2017 . Prin prisma rezultatelor mele federatia primeste si bani de la bugetul de stat pentru pregatire, dar se pare ca nu sunt important pentru ei. Andreea Raducan NU este in necunostinta de cauza. Este vorba de PRINCIPIU si RESPECT. Sunt total dezamagit!!!”, a scris, in prima faza, Marian Dragulescu, pe Facebook.

Replica fostei gimnaste Andreea Raducan, aflata, la momentul de fata, in fruntea federatiei romane de profil, nu a intarziat sa apara. Si a fost data tot prin intermediul aceleiasi retele de socializare. La fel cum s-a intamplat cu mesajul lui Dragulescu, il redam in cele ce urmeaza, integral, si pe cel al Andreei Raducan. Iata-l:

„Draga Marian,

Observ ca-ti doresti sa comunicam pe retelele de socializare. Imi voi lua cateva minute pentru a-ti raspunde si pe facebook. Inteleg comportamentul tau ca pe un atac la propria-mi persoana. Consider ca atitudinea ta din ultima perioada nu este demna de un mare campion. Sustinem uneori ca cei din afara sistemului nu ne inteleg, si ajungem sa ne dam seama, din nou, ca de fapt noi suntem cei care ne “faultam”. As vrea sa te asigur inca o data, ca atat eu cat si echipa Federatiei Romane de Gimnastica, pretuim munca si performanta fiecarui sportiv, asa cum este si cazul tau. Nemultumirea ta in urma retinerii a jumatate din indemnizatia de lot, pt fix zilele in care nu ai fost in sala, si in tara, este nejustificata. Nu are nimeni ceva impotriva participarii tale la diferite show-uri tv, insa cred c-ar trebui sa te decizi daca-ti doresti sa castigi medalia de aur la JO sau notorietate la tv. Ti s-a explicat ca atat timp cat nu esti in sala de antrenament, noi nu putem sustine ca esti in pregatire. Sunt bani publici pentru care nu-si asuma nimeni raspunderea. Sigur, am fi putut gasi un sponsor ca sa-ti platim acesti bani, dar tu consideri ca asa este normal?! Te consideri un model pentru sportivii de astazi. Ce ar trebui sa faca FRG daca fiecare sportiv ti-ar urma exemplul si ar proceda la fel? Sau ar alege sa se antreneze fiecare in alta tara? Ne-ai spus sa nu te comparam cu ei. Datoria noastra insa, este sa ne pese de toti sportivii, nu doar de campioni. In plus, FRG nu se poate transforma in agentie de marketing si comunicare pentru Marian Dragulescu Official. Asa cum ti-am mai spus, rezultatele castigate in sport sunt importante, dar vei intelege ca va fi si mai important ce vei face dupa incheierea activitatii sportive, iar genul acesta de actiuni nu-ti vor aduce niciun beneficiu.

Ramanem alaturi de tine si daca vei considera importanta sustinerea noastra, just let us know.

Succes!”

author avatar
Andrei Coman
137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger