Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Sport » Scandalul Ronaldo, pure inventii

Scandalul Ronaldo, pure inventii

Autor:

Incep sa se destrame acuzatiile deja celebrei Kathryn Mayorga, care abia dupa doua decenii si-a adus aminte ca starul lusitan ar fi violat-o,  o revenire de memorie dupa ce si-a retras plangerea la auzul  fosnetului celor 375.000 de dolari.  Vrea mai mult, dar nu tine. Ronaldo a avut “o relatie complet consimtita” cu reclamanta, afirma raspicat avocatul fotbalistului.

 

ronaldo 3 Scandalul Ronaldo, pure inventii

Incepe lupta: acuzatiile de viol sunt fabricate intr-o campanie de distrugere a imaginii fotbalistului, la care participa cu entuziasm si mass-media

Era inevitabil sa asistam la o rasturnare de situatie in aceasta campanie de discreditare a atacantului de la Juventus Torino. “Ronaldo este constrans sa rupa tacerea. Fotbalistul neaga ferm toate acuzatiile. Ceea ce s-a intamplat in 2009 la Las Vegas a fost complet consimtit. Cristiano Ronaldo nu neaga ca ar fi acceptat sa incheie un acord, dar documentele care sustin ca ar contine declaratiile domnului Ronaldo si care au fost reproduse in presa, sunt pure inventii”, explica avocatul Peter Christiansen, intr-un comunicat trimis de Gestifute, societatea care gestioneaza cariera jucatorului portughez. “Acest acord nu constituie in nici un caz o recunoastere a vinovatiei. Ronaldo s-a limitat sa urmeze sfaturile consilierilor sai pentru a pune punct acuzatiilor scandaloase la adresa sa si care ii ruineaza reputatia. Din nefericire, el este implicat in prezent intr-un gen de disputa foarte comuna in Statele Unite”, a conchis Christiansen, care si-a exprimat regretul pentru faptul ca presa participa la o “campanie de defaimare elaborata si deliberata”. Este vizata mai ales echipa de la DerSpiegel, de la care a pornit scandalul, insa ziarisii germani sustin ca documentele lor sunt „autentice”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!