AcasăSPORTScandalul de lesbianism din handbal ia amploare: Echipele de junioare din Romania...

Scandalul de lesbianism din handbal ia amploare: Echipele de junioare din Romania sunt pline de lesbiene!

(foto: rtv)

Antrenoarea Adina Margulescu, de la CSS 5 Bucures, a declarat ca echipele de junioare din Romania sunt pline de lesbiene, adaugand ca in fiecare formatie de handbal exista astfel de persoane.

(foto: rtv)

“Eu am o fetita care e indragostita de o jucatoare de la o alta formatie. Am incercat sa discut cu ea, dar nu o pot face sa renunte la pasiunea ei. Iar fata provine dintr-o familie buna. Am vorbit cu mai multi antrenori si cu oameni din federatie sa incercam sa le ajutam cumva pe fete, sa le aducem un psiholog, dar suntem depasiti situatie. Sunt foarte multe lesbiene in echipele de junioare si suntem depasiti de situatie. E foarte grav ceea ce se intampla, mai ales ca ele sunt minore. Nu stiu ce sa mai facem. Dati cateva telefoane, vorbiti cu cativa parinti si va veti convinge”, a declarat antrenoarea Adina Margulescu, pentru prosport.

Margulescu nu a vrut sa comenteze cazul Adinei Dobrin, acuzata de sotul ei ca l-ar fi inselat cu o femeie, mentionand ca handbalista ar trebui judecata doar pentru actiunile ei din teren.

Deasemenea, prosport a adus in prim plan si poveste unei minore de 15 ani, handbalista la echipa de junioare a clubului Rapid, hartuita de sase colege lesbiene. Mama adolescentei a afirmat ca sase dintre componenetele echipei sunt lebiene si au agresat-o sexual pe fiica sa.

„Totul a inceput bine in primele luni, dar lucurile au degenerat in momentul in care fiica mea a plecat in cantonament cu Rapid, la Navodari. Se intampla in vara lui 2010, in august, cand fiica mea avea 12 ani! Sase dintre fete sunt lesbiene si dupace s-au imbatat cu whisky s-au dat la fata mea. O vreme nu am mai avut discutii pe aceasta tema, iar in ultimele trei luni din 2012 fiica mea nu a fost la antrenamente din cauza unor probleme medicale. Dar, saptamana trecuta, cand s-a prezentat din nou la echipa, fetele s-au dat din nou la ea. Si nu doar la fata mea s-au dat. Sunt mai multe colege carora le e frica sa vorbeasca de teama sa nu fie date afara din echipa”, a spus femeia.

author avatar
Alina Costache
1.928 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger