AcasăSPORTScandal pentru Rapa. Otelul nu-i da voie fundasului sa vina ACUM la...

Scandal pentru Rapa. Otelul nu-i da voie fundasului sa vina ACUM la Steaua!

Intrat in ultimele sase luni de contract cu gruparea galateana, fotbalistul Cornel Rapa a semnat deja un angajament cu Steaua, unde va juca, insa, abia din vara.

Cornel Rapa, speriat de situatia in care se afla

Oferta de 50.000 de euro facuta de bucuresteni a fost considerata de neacceptat de seful gruparii de la Dunare. Fost director sportiv in Ghencea, Narcis Raducan i-a transmis lui Gigi Becali ca Rapa nu va imbraca tricoul „ros-albastru” mai devreme de finalul sezonului, „cand ii expira contractul cu Otelul”: „Propunerea Stelei pentru un transfer imediat este inacceptabila, am avut oferte net superioare, pe care le-am refuzat. In aceste conditii, daca Rapa a semnat cu Steaua, va ajunge acolo din vara, dupa ce isi termina contractul cu noi. Pana atunci, va sta pe bara si se va antrena cu Otelul 2”. Totusi, tehnicianul Laurentiu Reghecampf i-a cerut lui Gigi Becali sa rezolve cat mai repede transferul lui Cornel Rapa, „baiatul ar fi titular in «dubla» cu Ajax”. Cu biletele de avion pregatite, Rapa ar urma sa ajunga in cel mai scurt timp la Marbella, acolo unde Steaua efectueaza primul cantonament al iernii.

Cheia e la Marius Stan

Cu toate ca rolul sau in cadrul clubului Otelul este mai degraba unul decorativ, primarul Galatiului, Marius Stan, are argumentele necesare prin care-l poate convinge pe Narcis Raducan sa se inteleaga cu Steaua in privinta transferului lui Cornel Rapa. Si, din cate se zvoneste, Gigi Becali tocmai pe aceasta carte va miza: il va contacta pe Marius Stan, caruia-i va explica importanta acestui jucator in vederea confruntarii cu Ajax Amsterdam, din „16-imile” Europa League.

30.000 de bilete vandute in 48 de ore

Fanii Stelei vor umple "National Arena"

Interes urias pentru returul dintre Steaua si Ajax. In primele doua zile de comercializare pe site-ul „biletesteaua.ro”, s-au achizitionat 30.000 de tichete. Mai mult ca sigur ca duelul din 21 februarie se va disputa cu casa inchisa.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
398 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger