AcasăSPORTScandal monstru in Rusia! Lasat fara vedeta, Dan Petrescu isi face bagajele!

Scandal monstru in Rusia! Lasat fara vedeta, Dan Petrescu isi face bagajele!

Dan Petrescu este la cutite cu conducerea lui Dinamo Moscova

Colaborarea dintre Dan Petrescu si Dinamo Moscova este pe punctul de a se incheia, dupa ce oficialii clubului au anuntat ca sunt dispusi sa renunte la vedeta Balazs Dzsudzsak.

Dan Petrescu este la cutite cu conducerea lui Dinamo Moscova

Mijlocasul maghiar a fost unul dintre cei mai buni jucatori de la Dinamo Moscova in actualul sezon, iar Dan Petrescu se gandea sa formeze o noua echipa, in jurul lui Dzsudzsak, din vara.

Dzsudzsak, care este din 2011 la Dinamo Moscova, a reusit cinci goluri si 18 pase decisive in actualul sezon, fiind si unul dintre cei mai buni pasatori din campionatul Rusiei.

Dzsudzsak a mai jucat pentru PSV Eindhoven si Anji Makhachkala

Evolutiile sale au atras atentia cluburilor de top din Europa, iar West Ham United este favorita sa-si asigure serviciile maghiarului.

Impresarul lui Dzsudzsak a precizat, pentru presa rusa, ca fotbalistul „vrea sa-si incerce norocul intr-unul dintre cele mai tari campionate din lume, iar West Ham i se potriveste ca o manusa”.

Gruparea londoneza ofera 16 milioane de euro pentru Dzsudzsak, bani care ar ajuta-o pe Dinamo Moscova sa-si imbunatateasca bugetul pentru achizitii, dar Dan Petrescu nici nu vrea sa auda.

Tehnicianul roman i-a amenintat deja ca isi face bagajele si pleaca, daca Dinamo renunta la mijlocasul maghiar.

author avatar
Cristi Ionita
907 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger