AcasăSPORTScandal-monstru in fotbalul englez, din cauza unui tatuaj pervers

Scandal-monstru in fotbalul englez, din cauza unui tatuaj pervers

Desi echipa lor este abia pe locul 8 in clasament, la 24 de puncte in urma liderului Manchester United, fanii lui FC Liverpool stiu cum sa mentina tensionata disputa cu ultrasii „diavolilor”.

Motivul noului scandal ivit intre cele doua grupuri de sustinatori il reprezinta Paul, un dement care a decis sa „celebreze” intr-un mod aparte accidentul aviatic in care au fost implicati jucatorii lui Manchester United in 1958.

Paul si-a tatuat pe fund mesajul „Munchen 1958”, spre indignarea multor fani care au dezaprobat gestul si l-au obligat, indirect, pe Paul sa-si inchida contul de twitter.

Pe 6 februarie 1958, jucatorii si oficialii clubului Manchester United se intorceau in Anglia cu avionul dupa un meci sustinut la Belgrad, impotriva formatiei Steaua Rosie, in sferturile de finala ale Cupei Campionilor.

Avionul a facut o escala la Munchen, pentru realimentare, dar imediat dupa decolare s-a prabusit. 23 de persoane si-au pierdut viata, inclusiv opt dintre jucatorii antrenati in acea perioada de legendarul Sir Matt Busby.

author avatar
Cristi Ionita
214 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger