AcasăSPORTScandal monstru in curtea FRF: Dacian Varga si Vasile Siman s-au batut!

Scandal monstru in curtea FRF: Dacian Varga si Vasile Siman s-au batut!

Mega telenovela dintre fotbalistul Dacian Varga si Vasile Siman, patronul clubului Sportul Studentesc, a inregistrat marti un nou episod, cei doi confruntandu-se chiar in curtea FRF.

Nemultumit ca Dacian Varga a fost declarat liber de contract de comisiile FRF, Vasile Siman a inceput sa-l injure pe fotbalist si sa-l ameninte cu un nou contract. Ba chiar patronul Sportului a vrut sa-si faca dreptate singur si i-a rupt tricoul lui Varga.

Satul sa suporte umilintele lui Siman, Varga a sarit la bataie si l-a pleznit de cateva ori zdravan pe patronul Sportului. Nu este prima data cand cei doi se iau la harta. In urma cu ceva timp, Siman si Varga s-au batut pe stadionul formatiei Juventus Colentina, cand patronul Sportului a aruncat dupa fotbalist cu o masa de plastic.

Conform gsp.ro, motivul noului scandal este un posibil contract inregistrat de Vasile Siman la FRF. Se pare ca patronul Sportului a scos la inaintare un contract conform caruia Dacian Varga ar mai fi legat de gruparea din Regie pana in vara anului viitor. Fotbalistul este ferm convins ca actul este „o facatura” si anunta ca a depus plangere penala impotriva patronului de la Sportul Studentesc.

Varga sustine chiar ca „Siman ne-a amenintat, pe mine si pe avocatul meu, ca ne baga in portbagaj si ne rupe picioarele”.

sursa foto: digisport.ro

author avatar
Cristi Ionita
480 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger