AcasăSPORTScandal la Mondialul de patinaj artist: Chan a luat "aurul" desi a...

Scandal la Mondialul de patinaj artist: Chan a luat „aurul” desi a dat cu fundul de gheata!

Chan a iesit vicecampion mondial in 2009 si 2010 si campion mondial in 2011 si 2012

Federatia Internationala de patinaj artistic ia in calcul schimbarea regulamentului, dupa scandalul provocat de victoria canadianului Patrick Chan la Mondialul de la Nisa.

Chan a iesit vicecampion mondial in 2009 si 2010 si campion mondial in 2011 si 2012

Patrick Chan a devenit, sambata, pentru a doua oara la rand, campion mondial de patinaj artistic, dar victoria sa a fost huiduita de fanii prezenti in “Palatul Congresului” din Nisa, acestia fiind nemultumiti ca patinatorul canadian isi adjudeca medalia de aur, desi a avut numeroase caderi.

Chan a precizat ca s-a impus gratie plusului avut la impresia artistic si a calitatilor sale actoricesti, dar mai multi oficiali ISU considera ca victoria trebuia sa-i revina japonezului Daisuke Takahashi, cel care a terminat pe doi, desi a fost singurul sportiv dintre primii patru clasati care nu a cazut. La feminin s-a impus Carolina Kostner, prima italianca ce devine campionaa mondiala de patina artistic. Nemtii Aliona Savcenko si Robin Szolkowy au castigat finala de perechi, cu 0,11 puncte avans fata de rusii Tatiana Volozhar si Maxim Trankov, in timp ce canadienii Tessa Virtue si Scott Moir au castigat proba de dans.

author avatar
Cristi Ionita
336 afisari

5 COMENTARII

  1. Mă gândesc că la patinaj trebuie să .. nu cazi, nu? dar hey, de hoţomănii nu duce lipsă lumea!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger