AcasăSPORTScandal la campioana Angliei, chiar inainte de meciul cu Sahtior-ul lui Mircea...

Scandal la campioana Angliei, chiar inainte de meciul cu Sahtior-ul lui Mircea Lucescu

Manchester United are cel mai slab inceput de sezon din ultimii 30 de ani

Manchester United, campioana Angliei, trece printr-o perioada extrem de dificila, atat din punct de vedere sportiv, cat si la nivel de imagine.

Manchester United are cel mai slab inceput de sezon din ultimii 30 de ani

„Diavolii” au suferit doua infrangeri umilitoare la rand in campionat, 1-4 la Manchester City si 1-2 acasa cu West Bromwich Albion, si sunt pe locul 12 in Premier League, la opt puncte de liderul Arsenal si la numai trei puncte de retrogradare.

Iar pentru scotianul David Moyes vin zile si mai grele in conditiile in care campioana Angliei are un meci foarte dificil, miercuri seara, in grupele UEFA Champions League, cand United da piept, in deplasare, cu Sahtior Donetk, campioana Ucrainei si formatia antrenata de romanul Mircea Lucescu.

Wilfried Zaha este marea speranta a lui Manchester United (sursa foto: thesun.co.uk)

Fanii lui United isi puneau mari sperante in revenirea in lot a lui Wilfried Zaha, unul dintre cei mai buni tineri fotbalisti din lume, dar atacantul de 20 de ani a fost exclus de David Moyes pentru un motiv absolut incredibil.

Se pare ca inainte de plecarea catre Ucraina, Zaha a fost surprins de antrenorul „Diavolilor” in momentul in care facea sex cu Lauren Moyes, nimeni alta decat fiica lui David Moyes. Fotbalistul neaga informatia, dar presa britanica anunta ca exista chiar dovezi foto care vor fi publicate dupa meciul de miercuri seara.

Lauren Moyes este mare amatoare de fotbalisti

Interesant este ca frumoasa blondina a postat, pe Twitter, cateva mesaje compromitatoare in ultimele luni. Printre altele, Lauren se plangea ca nu este lasata sa urmareasca antrenamentele lui United pentru ca tatal ei, David Moyes, se teme ca blondina va ajunge in pat cu veteranul Ryan Giggs, fotbalist cunoscut pentru succesul pe care il are la femei.

author avatar
Cristi Ionita
927 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger