AcasăSPORTScandal inainte de returul cu Ludogoret: "Steaua - Ceahlaul a fost BLAT"

Scandal inainte de returul cu Ludogoret: „Steaua – Ceahlaul a fost BLAT”

Returul dintre Ludogoret si Steaua, din mansa a doua a play-off-ului UEFA Champions League, va avea loc miercuri, dar jurnalistii bulgari au inceput deja razboiul psihologic.

Dorinta de a accede la masa bogatilor, si la milioanele puse la bataie de UEFA, este atat de mare incat bulgarii au atacat miseleste.

Concret, jurnalistii bulgari sustin ca partida Steaua – Ceahlaul, 0-1, din ultima etapa a Ligii I a fost aranjata de oameni implicati in Mafia Pariurilor. Personajul principal ar fi Kostadin Hadjiivanov, fostul presedinte al clubului Belasita, personaj controversat urmarit de Interpol pentru trucarea mai multor meciuri din Grecia, Macedonia si Albania.

Scenariul jurnalistilor bulgari arata astfel. Hadjiivanov a fost prezent la Steaua – Ludogoret, 1-0, si atunci ar fi batut palma pentru Steaua – Ceahlaul cu mai multi oameni de afaceri din diferite tari, inclusiv Romania.

Kostadin Hadjiivanov este considerat unul dintre cei mai cunoscuti interlopi din Bulgaria

Bulgarii sustin ca Hadjiivanov ar fi facilitat victoria oaspetilor, dar si aranjarea ostilitatilor de asa natura incat centralul sa acorde mai mult de un cartonas rosu. Iar centralul Lucian Rusandu i-a eliminat pe Alexandru Chipciu si Ionut Filip.

Bulgarii sustin ca prezenta lui Hadjiivanov la Bucuresti a fost remarcata de fanii lui Ludogoret, care l-au recunoscut pe celebrul afacerist. In plus, se spune ca prin intermediul lui Hadjiivanov s-a „trantit”, la pariuri, si confruntarea Ludogoret – Steaua 4-2 din iulie, din cantonamentul din Anglia.

author avatar
Cristi Ionita
1.298 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger