AcasăRecomandariScandal in vestiar: Kapetanos sare la gatul lui Reghecampf!

Scandal in vestiar: Kapetanos sare la gatul lui Reghecampf!

Opt meciuri amicale disputate in 2014, nicio victorie. Sambata seara, cu Lokomotiv Plodviv (locul 5 in campionatul Bulgariei), Steaua s-a facut de ras inca o data (scor 1-2), dar, si mai grav, atmosfera in vestiar a luat foc!

Reghecampf l-a primit „cadou” pe Kapetanos (foto jos) de la managerul general
Kapetanos

Cu doar trei goluri marcate in opt partide amicale, ofensiva stelista reprezinta compartimentul cel mai criticat. Italianul Federico Piovaccari a punctat o singura data, in remiza cu Union Berlin (1-1), in timp ce Pantelis Kapetanos arata aceeasi lehamite in joc ca-n 2013. La un capitol, insa, grecul ia fata tuturor: este cel mai tupeist fotbalist din lot, atitudine aratata si dupa meciul cu bulgarii. Chestionat pe tema ineficacitatii sale, Kapetanos nu s-a ferit sa-l bage in aceeasi oala si pe  Piovaccari si a sfarsit prin a-I pune la colt pe mijlocasii care nu furnizeaza mingi utile atacantilor: „Parerea mea este ca noi, jucatorii, avem picioarele ceva mai grele dupa aceasta perioada de pregatire. Eu si Piovaccari nu suntem singuri pe teren si nu putem face mare lucru daca nu vin baloane bune la noi. De doua, trei meciuri, noi nu primim pase in fata portii. Daca nu ai oportunitati sa marchezi, nu dai gol, normal. Nu conteaza ca am pierdut, ca n-am castigat… Ce, anul trecut, in cantonamente nu s-a intamplat la fel? Este un moment greu, dar cred ca, in curand, se vor rezolva toate, mai ales ca trebuie sa inceapa si campionatul”.

Keseru, aparat de toata lumea

Chiar daca a jucat in toate meciurile amicale din aceasta iarna si de fiecare data a dezamagit, Claudiu Keseru n-a fost luat in colimator de niciun oficial stelist. Atat MM, cat si Laurentiu Reghecampf l-au laudat permanent, in pofida prestatiei lamentabile a „francezului”. „Claudiu o sa produca, veti vedea ca va juca un rol important in retur. Pe Keseru l-am vazut activ la antrenamente, mult mai proaspat, cu siguranta va fi altfel la meciurile viitoare”, a afirmat„principalul” campioanei.

Iordanescu nu intelege nimic din jocul Stelei

Iordanescu: „Fotbalistii sunt confuzi”

In calitate de director tehnic al FRF, Anghel Iordanescu ii atrage atentia lui Laurentiu Reghecampf ca tinde sa piarda controlul la Steaua. In opinia fostului selectioner, actualul antrenor din Ghencea este principalul vinovat pentru rezultatele echipei: “Steaua a pierdut cu o formatie de mijlocul clasamentului in Bulgaria, iar problema este ca nu si-a creat ocazii de gol. Ma ingrijoreaza si ca bulgarii au controlat jocul, au avut si initiativa. Se apropie startul returului, iar fotbalistii sunt confuzi in tot ceea ce fac si asta numai din cauza antrenorului, care ii tot schimba de pe un post pe altul. E nevoie de dinamica, insa asta nu inseamna ca trebuie sa tot plimbi jucatorul de colo-colo”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.069 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger