AcasăSPORTScandal in handbalul romanesc: Alina Dobrin acuzata ca si-a inselat sotul cu...

Scandal in handbalul romanesc: Alina Dobrin acuzata ca si-a inselat sotul cu o femeie

(foto: prosport)

Alina Dobrin, jucatoare la CSM Bucuresti si fosta componenta a echipei nationale de handbal, este acuzata de sotul ei, Robert Pacuraru, care de altfel a si cerut divortul, ca l-ar fi inselat cu o femeie.

(foto: prosport)

Sotul Alinei Dobrin, Robert Pacuraru, fost boxer profesionist, 35 de ani, sustine, in cererea de divort ca handbalista, 36 de ani, l-a inselat cu o femeie. „Parata a creat in sufletul nostru (al sau si al copilului) un sentiment de dezamagire in sensul ca a fost prinsa in fapt cand intretinea relatii intime cu o persoana de sex feminin. Noi am crezut ca aceasta isi va reveni, dar minorul mi-a spus ca ea continua sa o aduca in patul nostru pe respectiva, facand aceleasi lucruri”.

Dobrin a fost, la finele anilor ’90, pe atunci extrema stanga la Rapid, unul dintre oamenii importanti din nationala Romaniei, pentru care a jucat in 154 de meciuri si a marcat 418 goluri. In prezent, Alina Dobrin, actuala Pacuraru, este jucatoare de handbal activa la CSM Bucuresti.

Robert Pacuraru a depus la dosar si un CD cu o inregistrare audio. „Am tot banuit ca exista un el, un el, un el, am tot intrebat. Am tot incercat sa aflu de la ea, dar nu s-a putut. Si asa s-a ajuns sa aflu alte lucruri. Stia multa lume despre relatia ei, doar eu nu stiam. Surprize, surprize! Eu aflu mereu ultimul”, a afirmat Robert Pacuraru, intr-un interviu pentru prosport.

Apropiatilor lui Robert Pacuraru, sustin ca Alina Dobrin are o relatie homosexuala cu o colega de la CSM Bucuresti. Numele coechipierei este cunoscut, insa nu apare in procesul de divort.

In replica handbalista a afirmat: „Ma socheaza lucrurile astea. Adica, ma asteptam. Voi trebuie sa probati foarte bine pentru ca va urma un proces lung pentru toata lumea”.

Cei doi s-au cunoscut in 2001, la Spitalul Militar. Ea era operata la genunchi, iar el avea discopatie lombara. Doi ani mai tarziu, cuplul se casatorea, iar in 2006 s-a nascut primul copil al Alinei si al lui Robert.

author avatar
Alina Costache
2.322 afisari

1 COMENTARIU

  1. Alina nu este operata la genunchi nu are nici o operatie sa ii fie rusine ca isi face publicitate pe un simbol al handbalului romanesc o mare jucatoare si un om de nota 10! nu merita sa fie tarata prin nimicurile astea este mult prea sus pentru nivelul lor ! n

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger