AcasăSPORTScandal in Banie: Mititelu anunta un nou caz "Valiza"

Scandal in Banie: Mititelu anunta un nou caz „Valiza”

Adrian Mititelu se lanseaza in acuzatii din cele mai grave

Avocatul FC Universitatea Craiova, patronat de Adrian Mititelu, a declarat, ieri, la Judecatoria Sector 2, unde se judeca dosarul dezafilierii gruparii oltene, ca Primaria Craiova ar fi dat mita FRF doua milioane de euro pentru locul primit de CS „U” Craiova in Liga 2.

Adrian Mititelu se lanseaza in acuzatii din cele mai grave

Judecatorul a stabilit un prim termen in cazul dezafilierii FC Universitatea Craiova de catre Federatia Romana de Fotbal pentru 10 octombrie. „Li s-a pus in vedere inculpatilor Sandu Mircea si Dragomir Dumitru sa-si desemneze un mandat in ceea ce priveste atat Federatia, cat si Liga, intrucat conducatorii lor sunt inculpati in acest dosar si nu pot reprezenta legal interesele celor doua foruri. Pe data de 10 octombrie vom discuta si o cerere de renuntare a municipiului Craiova, pentru ca s-a dat mita Federatiei Romane de Fotbal doua milioane de euro pentru a primi acel loc. Urmeaza ca la termenul acordat sa se puna in discutie daca Primaria Municipiului Craiova poate renunta la cele doua milioane de euro si cum au intrat banii in contul federatiei, cum au iesit acesti bani din contul federatiei. Vorbim de doua milioane de euro, un milion de euro pentru fiecare an. Eu cred ca organele statului vor face lumina si sub acest aspect”, a declarat Mircea Moise.

Prejudiciul estimat de catre gruparea condusa de Adrian Mititelu in urma dezafilierii se ridica la 284 de milioane de euro.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
306 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger