AcasăSPORTScandal in Anglia: un fotbalist de la Chelsea a calcat in picioare...

Scandal in Anglia: un fotbalist de la Chelsea a calcat in picioare un copil de mingi! – VIDEO

Mijlocasul belgian Eden Hazard, superstarul lui Chelsea Londra, este in pericol sa ajunga dupa gratii din cauza unui gest golanesc comis in mansa a doua a semifinalei Cupei Ligii Angliei disputata impotriva lui Swansea.

In minutul 80, la scorul de 0-0, unul dintre copiii de mingi a alunecat pe balon, iar Hazard, vrand sa repuna cat mai rapid mingea in joc, a inceput sa-l loveasca cu picioarele in burta.

Gestul a oripilat intreaga asistenta, Hazard fiind eliminat direct.

Desi fotbalistul si-a cerut scuze dupa incheierea partidei, iar tatal copilului de mingi, unul dintre actionarii lui Swansea, a anuntat ca nu va depune plangere, politia s-a autosesizat si va analiza cazul.

Exista posibilitatea chiar ca Hazard sa ajunga dupa gratii, lovirea unui minor fiind considerata o fapta extrem de grava in Marea Britanie.

In cele din urma, partida s-a incheiat la egalitate, 0-0, iar Swansea s-a calificat in finala gratie victoriei obtinute in deplasare, scor 2-0.

In ultimul act al competitiei, galezii vor da piept cu Bradford City, formatie care s-a calificat in finala desi joaca in Liga a patra.

[youtube]KVHVS26RBeM[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
780 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger