AcasăSPORTScandal imens la nationala! Gabi Tamas, ridicat de politie inainte de reunirea...

Scandal imens la nationala! Gabi Tamas, ridicat de politie inainte de reunirea lotului

Fundasul Gabriel Tamas, fotbalistul formatiei West Bromwich Albion, a fost retinut de fortele de ordine, vineri dimineata, dupa ce a provocat un scandal monstru in centrul Bucurestiului.

Tamas ar fi trebuit sa se prezinte vineri la reunirea nationalei de fotbal a Romaniei, in vederea meciului amical pe care „tricolorii” il vor disputa marti seara, impotriva nationalei din Trinidad Tobago.

Totusi, conform Realitatea TV, Tamas si-a pierdut noaptea de joi spre vineri intr-un club, unde a provocat un scandal urias, impartind pumni in stanga si in dreapta.

Mai mult, vineri dimineata, Tamas se afla pe un bulevard din Capitala, in momentul in care a spart un geam si a inceput sa tipe. Un martor a sunat la 112, iar un echipaj de politie a sosit la fata localului si l-a retinut pe fotbalist.

Pentru ca are confuz si agitat, Tamas a fost incatusat si dus la o sectie de politie din apropiere, pentru a fi audiat. Conform primelor informatii, se pare ca Tamas nu stie cum a ajuns pe bulevardul respectiv.

author avatar
Cristi Ionita
632 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger