AcasăSPORTScandal amoros la Oltchim Rm. Valcea: Adina Meirosu s-a mutat la seful...

Scandal amoros la Oltchim Rm. Valcea: Adina Meirosu s-a mutat la seful combinatului

Adina Meirosu si-a regasit linistea in bratele lui Constantin Roibu

Dupa ce a divortat la inceputul acestui an de fostul arbitru de fotbal Ovidiu Fiera, pe seama interului campioanei Oltchim se barfeste ca ar avea o aventura tocmai cu directorul combinatului din Rm.Valcea, venerabilul Constantin Roibu.

Adina Meirosu si-a regasit linistea in bratele lui Constantin Roibu

Unde sunt mai multe fete frumoase la un loc, inevitabil apar si idile. In tabara supercampioanei Oltchim rm.Valcea – cea mai mediatizata grupare feminina de handbal din Romania – se vorbeste pe la colturi despre o idila la nivel inalt.

Roibu se afla in fruntea combinatului de peste 20 de ani

Interul Adina Meirosu (27 ani) ar fi implicata intr-o relatie cu Constantin Roibu (60 ani), directorul general al Combinatului Oltchim. Istoria relatiei ar fi inceput inainte de pronuntarea divortului dintre Adina Meirosu si Ovidiu Fiera, care a avut loc in luna ianuarie 2012.

Dom’ director i-a trimis doctorul in Brazilia

In timpul Campionatului Mondial din Brazilia, Adina Meirosu s-a accidentat la genunchi in partida impotriva Cubei si nu a fost multumita de tratamentul preparatorului fizic francez Frank Kuhn. Se spoune ca jucatoare ar fi pus mana pe telefon si l-ar fi sunat pe Constantin Roibu, care a doua zi dimineata l-a trimis de urgenta pe medicul Oltchimului, Florin Oancea, sa se ocupe de handbalista preferata.

Adina merge cu masina combinatului

„Buba” a explodat cand, dupa un meci din deplasare al Oltchimului, in timp ce toata fetele se suiau in autocar, masina directorului Roibu si-a facut aparitia, iar Adina Meirosu si-a parasit colegele. Toata lumea a recunoscuta automobilul boss-ului din Valcea si, imediat, au inceput sa apara si discutiile legate de o relatie intre cei doi.

S-au mutat impreuna?

Desi au incercat sa acopere cat mai mult relatia, se pare ca, de luna trecuta, cei doi s-ar fi mutat impreuna intr-o vila din Rm.Valcea. Constantin Roibu este casatorit si are doi copii. El lucreaza la Combinatul Oltchim din 1977, iar de 20 de ani este om de baza, indeplinind, pe rand, functia de manager general, presedintele al Consiliului de Administratie, iar in prezent pe cea de director general. Adina Meirosu s-a casatorit in 2008 cu Ovidiu Fiera, ruptura dintre cei doi producandu-se dupa ce handbalista a pierdut o sarcina cu doua gemene, iar fostul arbitru a fost banuit de consoarta sa ca ar fi avut o aventura.

author avatar
Sebastian Stan
15.332 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger