AcasăSPORTSatul Olimpic din Soci, scos la vanzare pe bucati

Satul Olimpic din Soci, scos la vanzare pe bucati

Satul Olimpic de la Soci, o demonstratie a fortei financiare de care dispune Rusia prin miliardari ca Oleg Deripaska

In plina desfasurare a Jocurilor Olimpice, oligarhii lui Vladimir Putin se gandesc deja cum isi vor recupera investiile de miliarde facute in statiunea Soci.

Satul Olimpic de la Soci, o demonstratie a fortei financiare de care dispune Rusia prin miliardari ca Oleg Deripaska
Oleg Deripaska

Printre cei care asteapta cu nerabdare sfarsitul Olimpiadei de iarna se numara si Oleg Deripaska, poate cel mai „darnic” dintre investitorii de la Soci. La „rugamintea” prietenului Vladimir Putin, Deripaska a rupt aproape doua miliarde de euro din averea sa si a construit drumuri, hoteluri si alte „maruntisuri” in statiunea de la Marea Neagra. Acum, omul de afaceri (are peste 250.000 de angajati!) asteapta sa-si recupereze banii ( macar o parte din ei) si stie si cum va face asta: „Vom obtine banii inapoi, sunt convins. Tot ce s-a construit la Soci se va vinde dupa Olimpiada ca apartamente de locuit. Noi privim lucrurile pe termen lung, deci nu este niciun dubiu ca ne vom recupera investitia”.

Conform presei muscovite, numerosi milionari rusi au antamat, deja, vilele din Satul Olimpic, pe care vor sa le transforme in resedinte de vara.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
477 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger