AcasăSPORTSarbul Milorad Mazic arbitreaza derby-ul Steaua - FC Vaslui

Sarbul Milorad Mazic arbitreaza derby-ul Steaua – FC Vaslui

FRF l-a desemnat pe Milorad Mazic drept primul arbitru strain care va fluiera in finalul acestui sezon in Liga 1. Sarbul, in varsta de 39 de ani, nu este, insa, la prima experienta in Romania, el oficiind la centru si la partida din 2009, Poli Timisoara – Dinamo (2-0), dar si la doua meciuri amicale disputate de prima reprezentativa.

Milodrad Mazic a arbitrat multe derby-ur Partizan Belgrad - Steaua Rosie

Derby-ul din aceasta seara, dintre Steaua si Vaslui, va fi arbitrat de Milorad Mazic. Sarbul a oficiat, in trecut, cate un meci pentru cele doua combatante, FC Vaslui – Lazio Roma (scor 0-0), in grupele Europa League 2010-2011, dar si Grasshoppers Zurich – FC Steaua (scor 1-0), in preliminariile aceleasi competitii.

Mazic are experienta in Liga 1, el fiind chemat de FRF si in 2009, la partida dintre Poli Timisoara si FC Dinamo, dar si la partidele amicale ale Romaniei, cu Israel si Turcia. Centralul sarb este arbitru FIFA din 2009 si are peste 30 de partide internationale la activ, fiind vizat sa faca parte din grupul arbitrilor care vor participa la Campionatul European din acest an. Altfel, Vlad Chiriches, Alexandru Bourceanu, Alexandru Chipciu si Tiberiu Balan sunt in pericol sa nu joace derby-ul din Giulesti daca vor primi un cartonas galben din partea sarbului Mazic in confruntarea de astazi cu FC Vaslui. Centralul din Vrbas este recunoscut ca fiind unul dintre „fluierasii” care scot cu usurinta cartonasele galbene. „In Serbia trece drept cel mai bun arbitru la ora actuala. Este o combinatie intre Balaj si Tudor”, a declarat agentul de jucatori Florin Iacob, cunoscator al fotbalului sarb.

author avatar
Sebastian Stan
267 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger