AcasăSPORTSarapova, stilata la greu!

Sarapova, stilata la greu!

La 30 de ani rusoaica ramane printre cele mai sexy jucatoare

La varsta de 30 de ani rusoaica ramane una dintre cele mai sexy jucatoare de tenis. Dupa ce  Maria a facut furori in revista Sports Illustrated, celebra pentru sectiunea costumelor de baie, publicatia americana a inclus-o in aceasta vara in Topul 10 al celor mai stilati sportivi din lume.

La 30 de ani rusoaica ramane printre cele mai sexy jucatoare

Chiar daca ocupa  locul 10 in clasament, Maria Sarapova se misca bine  in lumea  fashion-ului si  detine propria linie de haine si accesorii. „Eu nu vreau sa fiu manechin. Dar imi place moda, imi place designul, ma atrage faptul ca este un domeniu atat de creativ. Iar tenisul mi-a deschis multe usi si am profitat de acest fapt.

Moda este unul dintre exemple. E un domeniu in care doresc sa-mi extind activitatea”, a marturisit fostul numar 1 mondial. Stilata, dar si bogata:  dupa ce a fost imaginea marcilor Nike, Porsche sau Avon, Sarapova si-a ingrosat conturile la aproape 25 de milioane de dolari. In varful topului Sports Illustrated se afla trei sportivi americani, baschetbalistul Russell Westburg, jucatorul de fotbal Victor Cruz si o alta campioana de tenis, chiar Serena Williams.

author avatar
Bogdan Borcea
376 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger