AcasăSPORTSarapova si Dimitrov s-au sarutat in Madrid

Sarapova si Dimitrov s-au sarutat in Madrid

Cel mai tare cuplu de sportivi al momentului, Maria Sarapova – Grigor Dimitrov, a fost surprins facandu-si de cap, miercuri seara, pe strazile din Madrid.

Sarapova si Dimitrov, ca doi indragostiti

Ea este locul 2 in clasamentul mondial de tenis, rupe revistele de profil cu pictoriale super-sexy si a avut relatii cu Adam Levine si Andy Roddick, inainte de a se logodi cu baschetbalistul sarb Sasa Vujacici, de care s-a si despartit intre timp. El este considerat unul dintre cei mai promitatori jucatori de tenis din lume si a trecut prin patul Serenei Williams, inainte de a o cuceri pe frumoasa Maria Sarapova.

Tenismenii par foarte apropiati

Totul a inceput intamplator, dupa un antrenament efectuat impreuna la Australian Open. Si-au dat intalnire la o cana de ceai, iar rusoaica a fost cucerita de farmecul tenismanului bulgar Grigor Dimitrov. Tatonarile s-au dus, cei doi sarutandu-se fierbinte, fara probleme, pe strazile din Madrid. Iar relatia pare sa le priasca amandurora. Sarapova se declara mai fericita ca niciodata, iar ieri s-a calificat in sferturile de finala ale turneului patronat de Ion Tiriac, dupa ce a trecut, cu 6-2, 7-5, de germanca Sabine Lisicki.

Sarut pasional intre Maria si Grigor

Dimitrov a obtinut, marti seara, cea mai tare victorie din cariera. Bulgarul l-a invins, cu 7-6, 6-7, 6-3, pe sarbul Novak Djokovic, liderul clasamentului general, iar aseara urma sa joace cu elvetianul Stanislas Wawrinka pentru calificarea in sferturile de finala. Poreclit „Baby-Federer” si considerat urmasul de drept al celebrului tenisman elvetian, Dimitrov este cu cinci ani mai tanar decat Sarapova, dar diferenta de varsta dintre cei doi nu pare sa-i deranjeze.

author avatar
Cristi Ionita
792 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger