Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Sport » Sarapova a ajuns subiect de curs

Sarapova a ajuns subiect de curs

Autor:

Studentii sectiei de studii feministe al Universitatii din California vor apofunda cursul “Imaginand-o pe Maria Sarapova”, predat de Anita Stahl – o analiza a carierei si felului in care este perceputa  jucatoarea de tenis in media.

 

sarapova Sarapova a ajuns subiect de curs

Fostul nr.1 WTA, “material” didactic

Stahl spune ca acest curs este de fapt despre feminitate, globalizare, munca, imigratie, istorie, competitie si media, despre felul in care toate acestea se intersecteaza, totul vazut prin ochii Mariei Sarapova. Participantii la curs trebuie sa citeasca si biografia din 2017 a Mariei Sarapova, “De neoprit: Viata mea de pana acum”. “De exemplu, este posibil ca intr-o zi studentii sa citeasca lucrarea sociologului francez Pierre Bourdieu cu privire la clasa si la capitalul cultural, iar a doua zi sa li se ceara sa se uite pe feed-ul de pe Instagram al Mariei Sarapova si sa analizeze cum se prezinta sportiva in termenii lui Bourdieu. Scopul meu nu este ca toti sa devina experti Sarapova, ci sa devina obisnuiti cu informatiile la care sunt expusi mereu”,  a afirmat Stahl. Nu este prima oara cand o celebritate este studiata de studenti, Universitatile Rutgers si Victoria au avut cursuri despre impactul cantaretei Beyonce asupra muzicii si feminismului, iar o  universitate din Canada a oferit o sinteza despre  imaginea globala a lui Cristiano Ronaldo.


1 Comentariu la Sarapova a ajuns subiect de curs

  1. Jack the Ripper

    De fapt, cursul ar trebui sa aibă și o latură … “muzicală”, având în vedere tonalitățile răcnetelor orgasmice scoase de Masha !Și, probabil că are !


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!