AcasăSPORTSapunaru si Daniel Niculae, ultimele achizitii ale Rapidului

Sapunaru si Daniel Niculae, ultimele achizitii ale Rapidului

Aflata pe locul 10 in Liga I, Rapid spera sa profite la maxim de zilele ramase din perioada de mercato si sa-si intareasca lotul de jucatori.

Sunt vizate doua tinte, respectiv doi fotbalisti care au facut furori in tricoul alb-visiniu si care ar putea pune umarul la renasterea gruparii din Giulesti.

Pus pe liber de spaniolii de la Elche, din cauza salariului mult prea mare, fundasul Cristian Sapunaru si-a dat deja acordul pentru o revenire in Giulesti. Conform sportnews.ro, Sapunaru i-a instiintat pe oficialii Rapidului ca ar fi dispus sa joace gratis in sezonul 2014-2015.

Cunoscut ca un mare rapidist, Sapunaru si-a demonstrat in repetate randuri atasamentul pentru gruparea din Giulesti. Fundasul si-a tatuat pe brat emblema Rapidului si a evoluat cu ghete pe care erau inscriptionate initialele clubului.

Pe langa Sapunaru, cei de la Rapid spera sa-l convinga si pe Daniel Niculae sa joace pentru giulesteni in sezonul 2014-2015, in conditiile in care atacantul inca nu si-a gasit o echipa in strainatate.

Daniel Niculae a marcat 40 de goluri in 122 de meciuri jucate pentru Rapid, in timp ce Sapunaru a marcat sase goluri in 61 de meciuri jucate pentru Rapid.

author avatar
Cristi Ionita
530 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger