AcasăRecomandari"Santajul" lui Mitica Dragomir: VOTURI in schimbul TACERII!

„Santajul” lui Mitica Dragomir: VOTURI in schimbul TACERII!

Presedintele in functie al Ligii Profesioniste de Fotbal le atrage atentia conducatorilor de club: nu accepta surprize la alegerile de luna viitoare. In caz contrar, „voi face un tam-tam de o sa se cruceasca toata omenirea”!

Dumitru Dragomir isi alege intotdeauna foarte atent frazele

Speriat de sprijinul politic pe care l-ar putea avea Gino Iorgulescu la alegerile din 14 noiembrie – desi el insusi si-a pastrat functia, in urma cu mai bine de 10 ani, gratie interventiei de ultim moment a premierului de atunci, Adrian Nastase! -, Dumitru Dragomir dovedeste ca stie sa lupte cu toate armele in razboiul pentru presedintia LPF. In direct la televizor si la o ora de maxima audienta, „Corleone” le-a servit un mesaj „codificat” tuturor celor interesati de postul de la Liga: „Adunarea Generala va hotari daca ii va fi validata candidatura lui Gino, dar eu nu voi face contestatie, lasa sa aiba si el o sansa. Oricum, candidatura lui m-a surprins, dar am inteles ca e ceva politic acolo, plus sustinere din partea altora din Federatie, ma rog… Nu stiu daca ati vazut filmul «Greu de pensionat», cu Bruce Willis. Eu sunt asa, greu de pensionat; cred ca voi castiga cu 17-1 la voturi. Daca, insa, se va baga politicul in aceste alegeri, voi face un tam-tam de o sa se cruceasca toata omenirea!”. O data livrata amenintarea, Dragomir s-a relaxat, tinand sa arate ca va fi un jucator fair-play: „Daca Gino va castiga corect, ne vedem de treaba si asta e (…). Mai, eu am trecut prin multe lupte in viata si am pierdut o singura cursa, la Primaria Capitalei, cand am concurat cu ministrul de externe si cu cel care a devenit primar si ulterior presedintele tarii. Amandoi erau mai destepti ca mine, dar si acolo am prins podiumul, am terminat pe trei.

In ce conditii va renunta „Mitica” la Liga? „Plec daca nu aduc mai multi bani pentru drepturile de televizare. Sunt convins ca societatile de cablu nu vor mai da atatia bani la licitatia de anul viitor, dar am eu acum o alta strategie, ma rog, nu spun mai multe… Sunt de acord sa imi dau demisia daca nu obtin mai multi bani ca la precedenta licitatie (n.n. – 100 milioane euro)”.

Iorgulescu – Sandu, intalnire la „Casa Fotbalului”

La doar o zi dupa ce si-a depus candidatura, Gino Iorgulescu l-a vizitat la „Casa Fotbalului” pe Mircea Sandu, fostul sau coechipier de la Sportul Studentesc. La iesire, Iorgulescu n-a vrut sa spuna despre ce anume a discutat cu presedintele FRF, insa mai mult ca sigur ca a fost atins si subiectul alegerilor de luna viitoare, de la Liga. Oricum, faptul ca „Nasul” Sandu a ales sa nu ascunda aceasta intalnire reprezinta un mesaj cat se poate de clar trimis lui Dumitru Dragomir; avand sprijinul factorilor de decizie din Federatie, cresc sansele lui Gino Iorgulescu de a castiga scrutinul din noiembrie.

Kassai stie tot ce misca in FRF

„Bela” Kassai se muta la Liga!

Lovitura de senzatie pregatita de Gino Iorgulescu: in eventualitatea in care il va invinge pe Dumitru Dragomir, fostul sef al FC National intentioneaza sa-l numeasca secretar general al Ligii Profesioniste pe Adalbert Kassai, eminenta cenusie de la Federatie, anunta „ziuanews.ro”! Vestea oricum are impactul unui KO pentru „Corleone”, care il vede trecut in tabara lui Iorgulescu pe unul dintre cei mai influenti oameni din fotbalul romanesc.

Atentie, Corleone” tinteste si Federatia!

Dumitru Dragomir nu exclude posibilitatea detonarii unei adevarate bombe la primavara: depunerea candidaturii pentru functia de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal! „Ce, nu este democratie? Poate voi candida la anul la sefia FRF…, ma mai gandesc”, este ultimul „cartus” tras de „Corleone”. Pana sa se decida, s-ar putea ca Dragomir sa dea tot peste Mircea Sandu la „Casa Fotbalului”, daca e sa dam crezare anuntului facut de miliardarul vasluian Adrian Porumboiu: „Daca Romania se califica la Cupa Mondiala, Mircea Sandu va ramane presedintele Federatiei. Va spun sigur! Categoric, asa va fi!”. In prezent, Gica Popescu este singurul candidat cu sanse reale la alegerile de anul viitor.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
809 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger