AcasăSPORTSanmartean, banuit de blat

Sanmartean, banuit de blat

Sanmartean poate fi fotbalistul care sa dea mai multa calitate jocului Stelei

Finantatorul FC Vaslui il considera pe Lucian Sanmartean la fel de vinovat ca arbitrul Sebastian Coltescu, in cazul mijlocasului planand suspiciunea ca nu si-a aparat corect sansele deoarece este impresariat de sotia antrenorului stelist.

Sanmartean mai are contract cu FC Vaslui pana in iunie 2014

Cum era de asteptat, Adrian Porumboiu a luat foc la finalul partidei, acuzand in stanga si-n dreapta pentru esecul echipei sale. Una dintre tinte a fost fotbalistul Lucian Sanmartean, poate cel mai tehnic mijlocas din Liga 1. Evolutia slaba si eliminarea din minutul 85 au fost puse de Porumboiu pe seama relatiei speciale dintre jucator si Anamaria Prodan, sotia stelistului Laurentiu Reghecampf impresariindu-l pe vasluian. „Sanmartean a cautat sa ia cartonas rosu! El se crede la teatrul de balet! A fost foarte motivat, un adevarat virtuoz al balonului. Nu fac legatura cu impresarul lui, zic doar de evolutia pe care a avut-o”, a comentat fostul arbitru international.

La randul lui, Lucian Sanmartean afirma ca s-a saturat sa fie scos mereu vinovat pentru esecurile Vasluiului: „Ma cred la balet?! No comment! Ma dor cuvintele lui Porumboiu, mai ales ca joc cu sufletul la Vaslui, dar nu pot face mai mult, de unul singur! Daca dansul credea ca eu puteam sa evoluez de patru stele si sa cistig meciul de unul singur, se inseala! Daca se doreste despartirea de mine, o putem face, in conditiile contractuale! Mai am un an de contract, nu mai mult!”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
339 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger