AcasăSPORTSalvarea lui Real Madrid: Jose Mourinho si 500 de milioane de euro!

Salvarea lui Real Madrid: Jose Mourinho si 500 de milioane de euro!

Presedintele Realului, Florentino Perez face achizitii de jumatate de miliard de euro

Sezon de tot rahatul pentru Real Madrid, dupa cum chiar jucatorii au recunoscut. Pusa la respect de Barcelona in competitia interna si executata de Ajax in Liga Campionilor, inca regina Europei se pregateste sa revina in prim-planul fotbalului cu un proiect pe masura ambitiilor presedintelui Florentino Perez. Cum banii nu sunt o problema (doar vorbim de echipa Casei Regale a Spaniei, care sterge datoriile precum politicianul roman putina responsabilitatii), se pune doar problema gasirii unui manager capabil sa construiasca o noua „invincibila armada”.

Presedintele Realului Florentino Perez face achizitii de jumatate de miliard de euro

Si, conform presei din Occident, se pare ca l-a si gasit. Imediat dupa rusinea traita pe Santiago Bernabeu in fata Ajaxului, Perez a pus mana pe telefon si l-a sunat pe Jose Mourinho! Exact, chiar fost manager al „albilor”! Asta, dupa ce Zinedine Zidane (si el un ex!) refuzase revenirea la Madrid. Daca „Zizou” are o problema cu reintoarcerile, pentru ambitiosul manager portughez nu exista asa ceva.

Fanii nu vad cu ochi buni venirea lui Mourinho

„Mou” l-a mandatat pe impresarul Jorge Mendes sa negocieze toate detaliile contractului si, noteaza „AS”, in prezent mai sunt de pus la punct doar aspecte minore, de natura obiectivelor stipulate etc; in principiu, cele doua parti vor colabora pentru urmatorii 3 ani. Pentru fanii „blanco”, vestea a picat ca un trasnet, mai cu seama ca Jose Mourinho nu a fost un tehnician apreciat la Real, asta din pricina stilului defensiv imprimat formatiei. Cu el pe banca timp de trei sezoane, Madridul n-a cucerit decat un titlu si o Cupa a Spaniei, performante mult sub cele bifate de rivala Barcelona, care in perioada aceea calca totul in picioare in Primera Division.

Mbappe sau Neymar?

Spaniolii au fost, totusi, cu ochii pe Liga Campionilor si asta numai dintr-un singur motiv – Realul vrea sa cumpere cel putin una dintre vedetele PSG-ului! Presa apropiata gruparii „blanco” noteaza ca macar unul dintre Neymar si Mbappe va imbraca tricoul alb al Realului din sezonul urmator. Informatia e data ca sigura, mai ales ca PSG tocmai ce a parasit competitia, eliminata rusinos de trupa secunda a lui Manchester United. Or, un nou sezon ratat este, deja, prea mult pentru ambitiile brazilianului Neymar, care vede cum trec anii si nu reuseste sa cucereasca trofee importante cu echipa franceza. In aceste conditii, transferul la Real Madrid s-ar putea face la vara. Desi magnatul lui PSG se opune vehement, dorinta jucatorului si presiunea exercitata pot si de obicei chiar cantaresc decisiv. Dintre superstarurile fotbalului, foarte aproape sa ajunga in capitala Spaniei mai este si Eden Hazard. Mijlocasul lui Chelsea a recunoscut ca este tentat de un transfer la Real, astfel ca negocierile cu miliardarul rus Roman Abramovici pot fi deschise in orice moment. In total, se estimeaza ca Florentino Perez va arunca pe piata la vara pana la o jumatate de miliard de euro pentru achizitii de marca!

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
278 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger