AcasăSPORT"Sageata" prin usa intredeschisa la Sporting Lisabona

„Sageata” prin usa intredeschisa la Sporting Lisabona

Niculae a jucat finala Cupei UEFA cu Sporting Lisabona in 2005

Portughezii s-au grabit sa anunte transferul lui Marius Niculae, dar acum trebuie sa astepte verdictul FIFA, urmare a unei legi care interzice jucatorilor sa evolueze pentru trei cluburi intr-un singur sezon!

Niculae a jucat finala Cupei UEFA cu Sporting Lisabona in 2005

Venita pe neasteptate, oferta lui Sporting Lisabona pentru Marius Niculae l-a trecut pe fotbalist prin toate starile posibile. Miercuri, atacantul roman a plecat cu masina din cantonamentul Vasluiului de la Marbella (Spania) direct in Portugalia, pentru a semna cu gruparea „leilor”.

Ieri dimineata, lusitanii s-au si grabit sa anunte oficial revenirea lui Niculae pe „Jose Alvalade”, insa, spre pranz, lucrurile au luat o turnura cu totul neasteptata atunci cand s-a aflat ca, de fapt, Marius Niculae ar fi la al treilea transfer in acest sezon, fapt interzis de regulamentele FIFA! Cele 45 de minute bifate pentru Dinamo in Supercupa Romaniei, din 14 iulie, contra CFR-ului, impiedica inregistrarea contractului. Conducerea clubului Sporting Lisabona a sesizat FIFA in legatura cu situatia creata (FRF sustine ca Supercupa nu face parte din sezonul actual, ci din cel trecut, drept pentru care a eliberat cartea verde a lui Marius Niculae!) si asteapta un raspuns in acest sens.

author avatar
Cristi Ionita
128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger