AcasăSPORTSactiuni reduse in cazul lui Ilie Nastase

Sactiuni reduse in cazul lui Ilie Nastase

Fostul campion de la Roland Garros a obtinut o reducere a sanctiunilor dispuse, vara trecuta, de un for intern al Federatiei Internationale de Tenis – ITF.

Nemultumit de decizia luata in prima faza, Ilie Nastase a facut apel. Un Tribunal independent a analizat aceasta contestatie si a decis reducerea ambelor suspendari impuse in cazul fostului sportiv, anunta, miercuri, itftennis.com.  Adica, s-a redus atat durata perioadei in care fostul jucator de tenis nu are acces sau acreditari la competitii ITF, pana in 23 aprilie anul acesta, cat si pe cea in care are suspendare de la exercitarea unor calitati oficiale, pana in aprilie 2020.

In prima faza, Nastase fusese amendat cu 10.000 de dolari (amenda dublata intre timp, ca urmare a deciziei tribunalului-n.n.) si nu putea sa indeplineasca, o perioada, calitati oficiale – inclusiv cea de capitan nejucator al echipei de Fed Cup, pana in 31 decembrie 2020, accesul sau la competitii organizate de ITF fiind interzis pana in 31 decembrie 2018. Totul, dupa incidentele aparute la Constanta, in aprilie anul trecut, cand Romania a jucat contra Marii Britanii, la Fed Cup, iar Ilie Nastase era capitan nejucator.

sursa foto: Facebook

92 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger