AcasăSPORTSabau, singur impotriva tuturor la Rapid

Sabau, singur impotriva tuturor la Rapid

Sabau pare a nu intelege de ce n-a reusit la Rapid

Esecul de pe teren propriu cu FC Brasov, scor 1-2, a fost ultimul pentru Ioan Ovidiu Sabau in calitate de antrenor al Rapidului. George Copos l-a demis chiar inaintea derbyului cu Dinamo.

Sabau pare a nu intelege de ce n-a reusit la Rapid

Vineri seara, cu doar cateva ore pana sa inceapa jocul cu FC Brasov, Sabau si-a facut timp sa mearga la meciul Rapid 2 – Eolica Baia (scor 3-0), partida din esalonul 3. Acelasi demers l-a intreprins si Marian Rada, „secundul” giulestenilor, insa cei doi n-au luat loc unul langa celalalt, asa cum se obisnuieste in asemenea cazuri, dimpotriva, s-au comportat ca doi straini.

Daca „Motul” a stat la tribuna 1, Rada a preferat partea opusa de teren, urmarind singur evolutia „juniorilor”. Chiar daca s-a aflat in aceeasi zona cu directorul sportiv Danut Perja, Sabau s-a comportat de parca nici nu l-ar cunoaste, doar presedintele Constantin Zotta tinandu-i companie, in repriza secunda, cand a ajuns la stadion. Trimis de conducerea clubului sa se antreneze cu echipa a doua, Romeo Surdu trebuia sa joace in partida Rapid 2 – Eolica Baia. Cel mai bine platit fotbalist din lotul giulestenilor (240.000 de euro pe sezon!) nici macar nu s-a sinchisit sa vina la meci, ignorand complet ordinul dat de „principalul Ovidiu Sabau. La fel au procedat si Iulian Apostol si Ovidiu Burca, si ei exclusi din lotul formatiei mari. Singurul care a tinut sa evolueze in Liga 3, desi nu era obligat, a fost Marius Bilasco.

Copos are patru nume de antrenori

Copos incearca sa-i multumeasca pe suporteri

Surse din anturajul finantatorului rapidist afirma ca George Copos l-ar fi contactat, deja, pe Ioan Andone, actualul „principal” de la CFR Cluj. Acesta ar fi si motivul pentru care Copos a evitat sa numeasca un antrenor dupa demiterea lui Sabau, patronul „Ana Holding” asteptand sa vada mai intai ce decizie va lua Arpad Paszkany in privinta „Falcosului”. Pe lista rapidistului mai sunt Dorinel Munteanu si Ionut Badea, in timp ce Marius Sumudica reprezinta o varianta doar in viziunea galeriei.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
110 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger