AcasăSPORTS-au inteles! Bale va juca la Real Madrid din vara

S-au inteles! Bale va juca la Real Madrid din vara

Oficialii lui Tottenham Hotspur au tras cu dintii pentru a-l tine pe Gareth Bale la echipa, dar ratarea calificarii in UEFA Champions League i-a costat enorm, in cele din urma.

Sefii de pe White Hart Lane si-au dat seama ca Bale este „un jucator de Liga Campionilor intr-o echipa de Europa League” si s-au resemnat, acceptand, in cele din urma, sa-i dea drumul.

Iar El Mundo Deportivo anunta viitoarea destinatie a lui Bale, galezdul dorindu-si neaparat sa joace din vara la Real Madrid.

Mutarea nu va fi una ieftina pentru Florentino Perez, boss-ul de pe Santiago Bernabeu, acesta urmand sa ofere la schimb 50 de milioane de euro plus un jucator dintre Marcelo, Di Maria, Higuain sau Pepe.

Totusi, presedintele Realului este dispus sa faca acest efort financiar pentru a fi sigur ca va castiga un nou mandat la conducerea clubului.

Ramane de vazut daca italianul Carlo Ancelotti, viitorul antrenor al echipei, va reusi sa construiasca o echipa in care sa-si gaseasca loc atat Bale, cat si Cristiano Ronaldo, sau starul portughez va fi vandut.

author avatar
Cristi Ionita
335 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger