AcasăRecomandariS-a saturat de Suleyman Magnificul: Breaking Bad - noul film preferat al...

S-a saturat de Suleyman Magnificul: Breaking Bad – noul film preferat al lui Gigi Becali

Pentru patronul clubului Steaua, vizionarea filmelor a ramas cam singura placere de care are parte in penitenciarul de la Poarta Alba.

Gigi Becali afla astazi daca poate iesi din inchisoare pentru a se opera la coloana

Fan declarat al serialului Suleyman Magnificul inca de pe vremea cand turcii de la Kanal D abia derulau, in Romania, primele episoade (Becali isi comanda DVD-uri direct de la Istanbul!), latifundiarul din Pipera si-a schimbat gusturile. Istoria si intrigile amoroase din viata unuia dintre cei mai mari sultani nu-l mai captiveaza; de cand este dupa gratii, Becali s-a dat cu americanii. Noul serial preferat al patronului Stelei se numeste Breaking Bad si il are in rolul principal pe Bryan Cranston, cel care-l interpreteaza pe profesorul de chimie Walter White. Diagnosticat cu cancer („mai ai doar doi ani de trait!”), White decide sa se implice in banoasele afaceri cu droguri pentru a-i asigura familiei sale un viitor linistit, din punct de vedere financiar, dupa ce el nu va mai fi.

In alta ordine de idei, experiza facuta de Serviciul de Medicina Legala Constanta a aratat ca Gigi Becali trebuie sa fie supus unei interventii chirurgicale, altfel viata ii va fi pusa in pericol. „Chiar daca este incarcerat, Becali poate alege locul in care sa fie operat. Noile coduri apara mai mult integritatea persoanei. Potrivit ultimelor discutii, el vrea sa se opereze la clinica din Viena, unde a fost si domnul Traian Basescu”, a spus Daniel Ionascu, unul dintre avocatii finantatorului din Ghencea. Tribunalul Constanta va lua astazi in discutie cererea lui Gigi Becali de intrerupere a pedepsei din motive medicale.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
669 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger