AcasăSPORTS-a hotarat data pentru “meciul secolului” Mayweather-McGregor!

S-a hotarat data pentru “meciul secolului” Mayweather-McGregor!

The fight is on: ciocnirea titanilor, pe 26 august in Las Vegas

Boxerul american il va infrunta pe campionul irlandez MMA (arte martiale conbinate) pe 26 august, in Las Vegas, la T-Mobile Arena. Meciul se va derula dupa regulile boxului englez, in 12 runde.

The fight is on ciocnirea titanilor pe 26 august in Las Vegas

”Este oficial”. Floyd Mayweather a confirmat pe contul sau Instagram returul in ring.”Lupta va avea loc”, a scris pe Twitter irlandezul de 28 de ani, supranumit ”Notorius”. ”Negocierile erau in curs de multa vreme dar s-au desfasurat fara greutate, imposibilul a devenit posibil”, a comentat la postul tv ESPN Dana White, patronul UFC, principalul promotor al meciurilor MMA. ”Toata lumea vroia acest meci, evident, si Mayweather si McGregor, dar in principal fanii din intreaga lume”.

Sunt asteptate sume record

Campion mondial in cinci categorii diferite, Floyd Mayweather a ramas invincibil pe durata intregii sale cariere, cu un bilant de 49 de victorii in tot atatea meciuri. Mayweather s-a retras in septembrie 2015. Dar, cel care este supranumit ”Money” -referinta la cei 800 de milioane de dolari castigati in cariera sa in ring- a anuntat, un an mai tarziu, ca este pregatit sa-l infrunte pe irlandezul Conor McGregor la o ”bursa” de 100 de milioane de dolari. Mc Gregor conteaza pe un palmares de 21 de victorii contra trei infrangeri. Irlandezul este cel mai cunoscut luptator din MMA, disciplina care combina loviturile de picior, pumn, cot tehnici de sol, foarte spectaculoasa si populara in Statele Unite. Intalnirea din august ar putea genera o suma record pentru un meci de box: 1 miliard de dolari! Impartirea castigurilor intre cei doi luptatori, frecvent un mar al discordiei in marile meciuri, nu a fost precizata, insa dupa cum s-a vehiculat de multe ori, fiecare ar putea primi cate 100 de milioane de dolari. “Toata lumea este multumita in legatura cu aceasta afacere”, spune Dana White. Evident. Stephen Esponiza, directorul general Showtime, care va difuza partida, se asteapta ca incasarile sa depaseasca cele ale ”meciului secolului” din mai 2015, cand s-au infruntat filiponezul Manny Pacquaio si Mayweather. ”Acest meci ii va interesa si pe amatorii de box, si pe cei care urmaresc luptele MMA , deci interesul va fi urias”.

author avatar
Tudor Borcea
261 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger