AcasăSPORTS-a decis! George Copos cedeaza, in sfarsit, actiunile de la Rapid

S-a decis! George Copos cedeaza, in sfarsit, actiunile de la Rapid

George Copos, patronul clubului de fotbal Rapid Bucuresti, a anuntat, pe blogul sau personal, ca a decis sa cedeze actiunile pe care le detinea la clubul Rapid.

Afaceristul sustine ca, nemultumit de tratamentul la care a fost supus de fani, a decis sa le cedeze acestora cele 5.500.000 de actiuni pe care le detinea, „de acum sa vina ei cu bani de acasa si sa sustina echipa”.

„Am luat decizia de a RENUNTA LA TOATE PARTICIPATIILE MELE IN SC FC RAPID SA. Drept urmare anunt public ca CESIONEZ GRATUIT toate cele 5.500.000 actiuni catre RAPIDISTI, inclusiv investitiile facute in Baza Pro Rapid, marcile inregistrate, brandurile, siglele, palmaresul, culorile detinute de Rapid etc. Ii invit asadar pe suporteri sa isi desemneze structura care sa preia de la noi participatiile in Rapid – fie ea Liga Suporterilor, fie o alta structura” a anuntat George Copos.

Afaceristul sustine ca lotul clubului de fotbal Rapid Bucuresti este evaluat la 11,8 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, si ca renunta la cele 23,5 milioane de euro pe care ar fi trebuit sa le recupereze de la gruparea giulesteana.

Interesant este ca George Copos pune tranzactiile esuate pe seama fanilor, precizand ca „am gasit aliati – alungati cu pietre de suporteri”.

In plus, Copos anunta ca „am preluat echipa intr-un moment dificil, in 1993, cand jucatorii se antrenau in noroi pana la glezne si se spalau la cismea, si am creat conditii corecte de pregatire, investind masiv inclusiv intr-un stadion care nu era al nostru, dar de acum inainte voi fi mereu alaturi de Rapid, doar cu sufletul”.

author avatar
Cristi Ionita
243 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger