AcasăSPORTS-a anuntat echipa Romaniei pentru barajul de Fed Cup din Canada

S-a anuntat echipa Romaniei pentru barajul de Fed Cup din Canada

Capitanul-nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, Alina Cercel-Tecsor, a anuntat oficial jucatoarele care vor reprezenta Romania in intalnirea cu Canada contand pentru Play-Off-ul Grupei Mondiale.

In absenta Simonei Halep, Irina Begu va fi liderul echipei de Fed Cup a Romaniei

In absenta a doua dintre cele mai bune jucatoare ale echipei noastre, Simona Halep si Monica Niculescu, Romania va fi reprezentata la meciul din Canada de Irina Begu (24 de ani, locul 36 mondial), Alexandra Dulgheru (25 de ani, locul 68 mondial), Andreea Mitu (23 de ani, locul 107 mondial) si Raluca Olaru (26 de ani, locul 58 in ierarhia de dublu).

„Echipa de Fed Cup a Romaniei pentru intalnirea cu Canada reuneste unele dintre cele mai valoroase jucatoare ale momentului, niciuna din aceste fete nefiind la prima nominalizare. De cand am preluat aceasta echipa am avut ca obiectiv sa valorific fiecare jucatoare, astfel incat sa formam impreuna o echipa unita si puternica. Intotdeaua relatiile din echipa s-au bazat pe profesionalism, respect si incurajare reciproca. Multumesc Irinei, Alexandrei, Andreei si Ralucai, dar si Simonei (n.r. – Halep), Monicai (n.r. – Niculescu) si Soranei (n.r. – Cirstea) pentru ce am realizat impreuna pana in acest moment si pentru ceea ce vom face in continuare. Lipsa vreunei jucatoare din echipa, din diferite motive – accidentare sau pentru ca se afla intr-o etapa importanta in cariera ei – nu va schimba din spiritul si unitatea pe care am castigat-o impreuna”, a fost mesajul transmis de Alina Cercel-Tecsor.

Intalnirea dintre Romania si Canada va avea loc in perioada 18-19 aprilie 2015, la Arena „Maurice Richard” din Montreal (Canada). Partida se va desfasura dupa sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele doua meciuri de simplu sunt programate sambata, 18 aprilie 2015, iar duminica, 19 aprilie 2015, se vor disputa celelalte doua meciuri de simplu si meciul de dublu. Echipa care va castiga intalnirea va juca in turul 1 din Grupa Mondiala, iar echipa care va pierde va juca in prima runda din Grupa Mondiala II.

author avatar
Cristi Ionita
99 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger