AcasăSPORTRusul Grachev cere daune pentru ca nu apare pe afisul galei cu...

Rusul Grachev cere daune pentru ca nu apare pe afisul galei cu Bute

Bute mizeaza pe sprijinul fanilor la primul sau meci la semigrea

Adversarul lui Lucian Bute de la Montreal, din 3 noiembrie, are pretentii de primadona, desi porneste cu sansa a doua in confruntarea cu fostul campion mondial de la categoria supermijlocie, in versiunea IBF.

Bute mizeaza pe sprijinul fanilor la primul sau meci la semigrea

Desi sala „Bell Center” va fi plina pana la refuz cu sustinatorii romanului, Grachev nu dezarmeaza si a pornit deja un adevarat razboi psihologic. Canadienii de la Interbox i-au asigurat acestuia toate conditiile, insa Grachev continua sa gaseasca hibe in organizarea galei de la Montreal.

Grachev are 12 victorii obtinute in boxul profesionist

Ultima problema a rusului este ca poza sa nu apare pe afisul oficial al disputei, afis aprobat initial de staff-ul lui Grachev. Chiar daca gala este organizata, practic, in onoarea lui Bute, „Piratul” s-a razgandit si a solicitat organizatorilor schimbarea poster-ului astfel incat ambii pugilisti sa poata fii vizualizati de fani, mai ales in conditiile in care Grachev este boxerul neinvins si cel care isi pune in joc centura NABF la categoria semigrea. Rusul le ofera si o alternativa canadienilor de la Interbox: ori schimba afisul, ori ii asigura dublarea bursei care se ridica la circa 250.000 de euro. Altfel, Bogdan Dinu, celalalt roman care va evolua in gala de la Montreal, si-a aflat si el adversarul, „greul” din Buzau urmand sa-si masoare fortele cu un favorit al publicului, canadianul Eric Martel Bahoeli.

author avatar
Cristi Ionita
549 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger