AcasăSPORTRusescu revine in finala Cupei

Rusescu revine in finala Cupei

Rusescu va fi absent o luna de pe teren

Atacantul stelist Raul Rusescu a fost operat, ieri dimineata, in cadrul Clinicii de Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala a Spitalului Militar.

Rusescu va fi absent o luna de pe teren

Interventia a fost realizata de catre dr. Catalin Dumitru si de medicul clubului Steaua, Flavian Aramitu, si a constat in reducerea fracturii prin metoda Gillies-Dan Theodorescu. Operatia a fost un succes, iar perioada de recuperare a lui Rusescu va fi de aproximativ o luna. „Varful” Stelei a suferit o fractura de arcada zigomatica dreapta si fractura de perete anterior al sinusului maxilar in meciul cu Otelul Galati (scor 1-2). Cconducerea din Ghencea a dat asigurari ca noua fractura a lui Rusescu nu reprezinta o recidiva a accidentarii suferite in toamna trecuta. Cel mai probabil, atacantul „ros-albastrilor” va reveni pe teren chiar la finala Cupei Romaniei, programata pe 31 mai, cu Universitatea Cluj.
Liderul campionatului nu va putea conta in urmatoarea luna nici pe fundasul Paul Papp, care s-a accidentat tot in jocul cu Otelul, suferind o fractura disjunctie de os zigomatic drept cu deplasare. Tratamentul chirurgical consta in „reducere si osteosinteza cu mini-placi si suruburi la nivelul rebordului orbitar inferior si al suturii fronto-zigomatice drepte”, conform medicilor care l-au consultat pe Papp.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
80 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger