AcasăSPORTRuga pentru Iancu

Ruga pentru Iancu

Marian Iancu n-a izbutit sa aduca niciun trofeu la Timisoara, desi a investit milioane de euro

Ratarea titlului de campioana readuce in discutie chestiunea retragerii companiei „BkP” de la conducerea clubului Politehnica Timisoara.

 

Marian Iancu n-a izbutit sa aduca niciun trofeu la Timisoara, desi a investit milioane de euro

A fost de ajuns ca Marian Iancu sa stranute o singura data despre retragerea din fotbal ca autoritatile locale timisorene sa intre in trepidatii. Banatul nu concepe ca „Balkan Petroleum” sa lase echipa, drept pentru care lui Iancu i se promite tot sprijinul din lume, conditionat de ramanerea in fruntea clubului. Ieri, finantatorul s-a referit pentru a doua oara in aceasta saptamana la subiectul retragerii: „Daca Timisoara va fi suparata pe mine ca nu pot castiga campionatul, ca joc finale de Cupa si le pierd asa cum le pierd, atunci sa caute pe altcineva, care sa gaseasca si alte mijloace nesportive pentru a reusi! Eu nu voi face asta, cu riscul de a nu castiga niciodata nimic. Greseala mea ca n-am castigat nimic pana acum? N-am dat spaga! Sincer, nici nu mi s-a cerut”.

 

„Marian, nu pleca!”

Primul care a reactionat a fost presedintele CJ Timis, Constantin Ostaficiuc: „Iancu este departe de a fi principalul vinovat pentru pierderea titlului. Orice ar face, este optiunea lui si eu o respect. Ratarea titlului a fost o simpla conjunctura, nu trebuie sa o tratam ca pe o tragedie, din contra, trebuie sa ne bucuram ca am ajuns aici. Mergem mai departe, trebuie sa o luam de la capat”. Si rectorul Universitatii „Politehnica”, senatorul liberal Nicolae Robu, doreste ca Marian Iancu sa ramana patronul echipei: „Eu nu vad si nu cunosc niciun investitor care ar veni in locul lui Iancu. De ce sa plece? El nu are cum sa fie vinovat pentru pierderea titlului. Au fost mai multi factori. Cu totii am fost suparati, eu sunt suparat si acum, dar asa este in viata…”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger