AcasăSPORTRudel Obreja pune capat speculatiilor: Bute NU se retrage, sa fie clar!

Rudel Obreja pune capat speculatiilor: Bute NU se retrage, sa fie clar!

Rudel Obreja stie cel mai bine ce vrea sa faca Lucian Bute in viitor

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box a tinut sa-i linisteasca pe fanii pugilistului Lucian Bute: „Nici vorba sa se retraga din activitate, va continua sa lupte la cel mai inalt nivel”.

Rudel Obreja stie cel mai bine ce vrea sa faca Lucian Bute in viitor

Chiar daca Leonard Doroftei si Felix Paun au vorbit despre un final de cariera pentru Bute, Rudel Obreja dezminte categoric acest fapt. Fostul sef al boxului romanec, un apropiat al campionului de la Montreal, da asigurari ca Lucian va reveni in ring si mai puternic dupa operatia la mana stang. „Doroftei si Paun dau numai declaratii de genul asta, ca s-a terminat cu Bute. Cine e Paun asta? S-a intalnit cu Bute prin sala de box pe cand Lucian avea 12 ani si acum zice ca e primul lui antrenor. Accidentarea nu e atat de grava, dar e foarte important modul in care va decurge perioada postoperatorie si refacerea. Bratele, mainile, pumnii sunt uneltele de lucru ale boxerului. In box, daca nu poti sa dai cu pumnul, degeaba ai toate celelalte calitati. De aceea spun ca vorbim despre o problema delicata. La mana stanga a lui Bute sunt niste oscioare care atingeau niste cartilagii, s-au creat rani, iar acum e important ca ele sa fie tratate”, a explicat Obreja pentru „ziare.com”.

Despre reprogramarea luptei cu Jean Pascal, Rudel Obreja nu are foarte multe informatii, „trebuie sa vedem cum va decurge recuperarea lui Lucian, dar si ce va face Pascal in tot acest timp, cand sunt sigur ca va mai avea o lupta. In concluzie, gala din 7 decembrie nu e inca sigura, pentru ca, iata, sunt mai multi factori de care trebuie sa tinem cont”.

Lucian Bute s-a operat saptamana trecuta la mana stanga si a amanat lupta cu Jean Pascal, programata pe 25 mai, pe data de 7 decembrie.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
374 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger