AcasăSPORTRomanul Ronald Gavril - pariul marelui Chad Dawson

Romanul Ronald Gavril – pariul marelui Chad Dawson

Ronald Gavril se pregateste cu multiplul campion mondial

Boxul profesionist romanesc are un viitor stralucitor, cel putin aceasta este parerea specialistilor de peste Ocean dupa ce l-au vazut la lucru pe bacauanul Ronald Gavril.

Ronald Gavril se pregateste cu multiplul campion mondial

Sportivul de 26 de ani, care a fost triplu campion national la amatori, s-a mutat de doi ani in SUA si a facut furori in primele trei meciuri disputate la profesionisti. Ronald Gavril i-a rapus fara probleme pe Gilbert Gastelum, Andrejs Loginovs si Kenneth Taylor Schmitz, iar acum asteapta sa-si demonstreze talentul intr-un nou meci disputat la Las Vegas.

Pana la stabilirea urmatoarei sale intalniri, Gavril se pregateste intens alaturi de americanul Chad Dawson, campionul mondial la categoria semigrea, in versiunea WBC. Acesta a ramas impresionat de calitatile aratate de roman in meciul cu Schmitz din iulie anul trecut si l-a luat pe Ronald sub aripa sa. De altfel, boxerul nostru a devenit si partenerul de antrenament al lui Dawson pentru intalnirea pe care acesta o va disputa impotriva canadianului Jean Pascal pe 23 martie, la Montreal. Conform luptatorii.ro, americanul pariaza pe ascensiunea lui Gavril si sustine ca romanul poate visa la castigarea unei centuri de campion mondial.

author avatar
Cristi Ionita
316 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger